Tammi Digitalin työntekijälupaus

Reilu 10 vuotta sitten lähdin itse tekemään myyntityötä ja myöhemmin olen työskennellyt eri tehtävissä myyntialalla lähtien ratkaisumyynnistä aina esimiestehtäviin asti. Vuodet ovat tuoneet paljon kokemusta eri toimialoilta sekä esimiestyöstä. Vuonna 2013 päädyin IT-alalle ja parin mutkan kautta 3.9.2018 alkaen Tammi Digital Oy:n toimitusjohtajaksi.

Istuttuamme alas Tammi Digitalin omistajien kesken huomasimme, että meillä kaikilla oli hyvin samanlaisia kokemuksia liike-elämästä. Ajatusten vaihdon jälkeen muodostimme myös yrityksen arvot ja haluan kirjoittaa yhdestä meille tärkeästä arvosta, joka on ihmisten hyvinvointi.

Halu tehdä ja onnistua työelämässä syntyvät monesti itsekkäistä syistä, mutta entä sitten, kun syyt muuttuvat? Uralla eteneminen tai palkan korotus ei enää tunnu missään. Oletko silloin oikeassa paikassa? Voit olla erittäin hyvä työssäsi, mutta olet paikassa missä sinua ei arvosteta tai et saa kiitosta hyvin tehdystä työstä. Kuinka kauan motivaatiosi riittää tekemään jokaisesta päivästä paremman kuin edellisestä?

Olemme antaneet asiakaslupauksen, mutta nyt haluan antaa myös työntekijälupauksen. Nämä kirjoittamani esimerkit tehdään meillä toisin. Meillä kaikilla yrityksen perustajilla oli kokemuksia johtamisesta sekä johdettavana olemisesta. Hyviä ja Huonoja. Ihmettelemme, kuinka johtaminen on hyvin paljon vielä edelleenkin asiakeskeistä eikä ihmisten johtamista. Kaikki kyllä periaatteessa tietävät mitä pitäisi tehdä, mutta toteutuuko se käytännössä?

Meidän yrityskulttuurimme perustuu rehellisyyteen, kunnioitukseen, avoimuuteen ja luottamukseen. Silloin myös rakentavan palautteen saaminen sekä antaminen tuntuu hyvältä ja helpolta. Mikäli tämä ei toteudu, olemme epäonnistuneet työssämme. Me haluamme työskennellä tiimissä, jossa ei ole pomoja tai kyttääjiä. Haluamme olla mukana meidän ihmisten urapoluilla tukemassa heidän omia tavoitteita. Tarjoamme aidosti työpaikan, jossa pääset vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi ja rooliisi yrityksessämme.  Uskomme että riittävä määrä vastuuta ja vapautta antavat luovuudelle tilaa unohtamatta kannattavan liiketoiminnan kulmakiviä. Haluamme tarjota työpaikkoja huippuosaajille tai tulevaisuuden talenteille.

Ps. Meillä on jatkuvasti osaajien rekrytointi käynnissä, käy kurkkaamassa avoimet pestit osoitteesta https://tammidigital.fi/rekry/ tai lähetä avoin hakemus minulle sähköpostilla henri.ala-roysko@tammidigital.fi

Mukavaa loppuviikkoa!

t.Henkka

Henri Ala-Röyskö
Henri Ala-Röyskö
19.9.2018
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi