Ihmiset yrityksen takana: Ohjelmistokehittäjä Henri Korpela

Kuka olet ja mistä tulet?
Olen Henri Korpela ja olen 24-vuotias. Lahteen olen alun perin rantautunut Hämeenlinnasta. Viime marraskuussa sain tämän Tammi Digitalin työpaikan, jonka jälkeen muutin Lahteen.

Työkokemus?
Ensimmäinen työpaikkani oli tilitoimistolla. Työkuvani koostui siellä tietoteknisten ongelmien ratkaisemisesta. Myös sovellusten kehityksen kanssa työskentely kuului työkuvaani. Seuraava työpaikkani ennen Tammi Digitalia oli CGI:llä, jossa tein samaa työtä mitä tällä hetkellä eli työskentelin ohjelmistokehityksen parissa.

Tavallinen työpäivä?
Käytännössä päivät koostuvat itse ohjelmiston kehittämistyöstä. Luokittelen itseni ”man behind the scenes” – henkilöksi. Teknologiajohtajamme hoitaa asiakasyhteydet ja heidän projektiensa suunnittelun, ja delegoi sitten minulle tehtävät toimenpiteet.

Mistä koet suurimman onnistumisen tunteen työssäsi?
Suurin onnistumisen tunne tulee, kun jonkun haastavan projektin yhteydessä tehdään paljon töitä onnistuneen lopputuloksen eteen ja huomaa, miten hyvä onnistumisen fiilis leviää muillekin. Tuo työtovereiden kanssa jaettu ilo on meillä erittäin tärkeää. On hienoa jakaa onnistumisen tunne kollegoiden kanssa.

Millaista on ollut seurata Tammi Digitalin kasvua?
Olen ollut alusta saakka mukana yrityksessä ja on ollut hienoa seurata sen kasvua aina ruohonjuuritasolta saakka. Työntekijöiden lisääntyessä olemme saaneet tehokkaammin tehtäviä hoidettua ja resursoitua. Seuraan ihaillen esimiesteni Henrin ja Markuksen ammattitaitoa ja sen hyödyntämistä. Mielestäni on hienoa, kun ihmiset täällä meillä pääsevät hyödyntämään kokemuksiaan ja näyttämään taitojaan.

Miten sujuu vapaapäiväsi?
Minä koodaan myös vapaa-ajalla. Pidän erilaisten systeemien rakentamisesta ja mikäli ne helpottavat läheisten ihmisten elämää, niin koen siitä suurta onnistumisen ja ilon tunnetta. Välillä fiilistelen tekemällä musiikkia tietokoneella. Monille saattaa tulla yllätyksenä, että olen mukana seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa. Saan siitä erityisen hyvän mielen.

Avatar
admin
18.4.2019
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi