Olisiko WordPressin Multisitesta yrityksellesi hyötyä?

Toimiiko yrityksesi emoyhtiönä muille yhtiölle? Onko sinulla useampi sivusto käytössä, joiden ylläpitäminen vie paljon aikaa, koska ne ovat erillään? Sujuisiko työpäivä helpommin, mikäli saisit ne toimimaan yhden alustan alla?

WordPressin multisiten avulla voit saada useamman sivuston toiminnan saman pääkäyttäjän alalle. Tämä helpottaa työskentelyäsi huomattavasti ja asiakkaiden on helpompi vierailla sivustollasi, kun kaikki on niputettu samaan alustaan. Saman alustan alla olevat järjestelmät ja sieltä löytyvät lisäosat helpottavat työskentelyä, ja kun tietoturva-asiat ovat asennettu pääkäyttäjän alle, turvaavat ne samalla koko alustan.  Multisiten avulla saadaan aikaiseksi myös kustannustehokkaampi kokonaisuus. Multisite on usein hieman työläämpi sivuston kehittäjän näkökulmasta, mutta meillä Tammi Digitalissa halutaan aidosti luoda asiakasta palvelevia ratkaisuja.

Avatar
admin
29.4.2019
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi