Case: Pro Puu – galleria

Lahden matkustajasatamassa sijaitseva Pro Puu – galleria otti meihin yhteyttä maaliskuussa 2019 ja pyysi tarjouksen koskien verkkosivujen uusimista. Edelliset sivut oli rakennettu muutama vuosi takaperin ja nyt niille kaivattiin uutta ilmettä ja toisenlaista julkaisualustaa.

Edellinen sivusto oltiin rakennettu hieman jo vanhentuneeseen alustaan, joka tuotti hankaluuksia. Sivuston päivittäminen takkuili ja se oli rakenteeltaan vaikeakäyttöinen. Tilalle kaivattiin helppokäyttöisempää ja selkeämpää alustaa, jota olisi helppo päivittää säännöllisesti. Sivuille tarvittiin myös entistä laajempaa sisältöä, sillä monien näyttelyiden on oltava selkeästi esillä ja asiakkaan löydettävissä.

Projektin määrittelyn ja tavoitteiden asettamisen jälkeen Pro Puun graafikko Katri Virtalaakso suunnitteli sivustolle visuaalisen ilmeen. Tammen ohjelmistokehittäjät rakensivat WordPress-alustalle uuden pohjan ja loivat sille Pro Puun brändiin sopivan teeman.

Toimivan yhteistyön ja hyvin tehdyn alustan avulla saatiin rakennettua sivusto, jonka päivittäminen onnistuu nopeasti ja joustavasti. Sivustolle saatiin kaivattu laaja sisältö, jossa näyttelyt pääsevät hyvin esille ja asiakaspolku on mietitty loppuun asti.
Muutaman kuukauden työstämisen jälkeen sivut lanseerattiin kesäkuussa 2019. Sopivasti samaan aikaan Pro Puussa avautui uusi näyttely.

Pro Puun toimintasihteerin Hanna Gröndahlin kommentoi yhteistyötämme seuraavasti: ”Tammi Digitalin kanssa oli alusta saakka helppo työskennellä ja heidän rakentamansa alusta on ollut huomattavasti edeltäjäänsä parempi. Matkan varrella eteen tuli muutamia teknisiä haasteita, mutta niihin löydettiin nopeasti ratkaisut ja projekti eteni sujuvasti. Oli hienoa huomata kuinka graafikkomme suunnittelema ilme pääsi sivustolla hyvin esille ja nyt voimme tyytyväisinä markkinoida uutta sivustoamme.”

Tammi Digitalin toimintamalliin kuuluu tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa ja ennen kuin sivuja lähdetään rakentamaan, tehdään ensin perusteellinen asiakkaan tarpeiden määrittely, jonka pohjalta projektisuunnitelma laaditaan. Tässä asiakascasessa asiakas oli niin tyytyväinen lopputulokseen, että seuraava yhteistyöprojekti on jo sovittuna.

Avatar
admin
7.6.2019
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi