Tammen ensimmäinen vuosi

Joko se vuosi meni?!

Ensimmäisen kerran tammen toimistolle sytytettiin valot 3.9.2018. Olimme sopineet, että tavataan toimistolla klo 8:00. Kokoonnuimme lainatun pöydän ympärille Manun, Marikan ja Markuksen kanssa. Jännityksen pystyi aistimaan, sillä kohta pitkän suunnittelun ja hikisten palavereiden tulos alkoi konkretisoitumaan. Tammi Digital näkisi tänään oikeasti päivän valon.

Tasan klo 8:00 kaikki painoivat enteriä ja jokainen sometili aktivoitui ja siitä alkoi tunnin mittainen päivitysten ristiin jakaminen eli somettaminen. En tykkää jakaa omasta elämästä juuri mitään sosiaalisessa mediassa, mutta kyllä se vaan näin on, että SOMESSA ON VOIMAA. Ensimmäisen vuorokauden aikana, jopa tuhansia kävijöitä sivustolla. HUH. Hienoa duunia Marika! Se oli virallista ja Tammi Digital oli livenä ja sitten vain odotellaan puhelimen pirinää.

Ei me aidosti jääty odottelemaan sitä puhelimen pirinää. Koko työurani tehtäviini on aina kuulunut asiakashankinta ja niin se on edelleen. Minulla oli hieman erilainen vibrato äänessä, kun lähdin ensimmäistä puhelua Tammi Digitalin nimissä soittamaan.  Minä: ”Tammi Digitalista terve” Asiakas: ”Anteeks mistä?”. Näin se työnteko meillä alkoi ja aloimme levittämään Tammen tarinaa.

Tulevasta ei ollut muuta tietoa kuin varovaisia ajatuksia siitä, mitä tästä voi tulla tai ei tule. Ei ollut historiatietoja, jotta voisi tehdä realistisia ennusteita tai budjetteja alkavasta syksystä, saati koko tilikaudesta. Siitä olin 100 % varma, että meillä on vahva porukka ja, jos jonkun kanssa tämän tekisin, niin se jengi on tässä.

Vuosi takana ja on kiva todeta, että tietyiltä osin suunnitelmat ovat pitäneet ja niihin on päästy. Mutta kyllä Tammi Digital on aivan eri näköinen tänään, kuin mitä kuvittelin tuolloin ensimmäisenä päivänä Tammen toimistolla. Suunnitelmia on hyvä olla, mutta vielä tärkeämpää on tarvittaessa niiden muuttaminen ja näin me olemme totisesti tehneet!

Tässä lyhyesti meidän huipputiimimme

Henri Korpela ”Heko” toimiston ilopilleri, joka jaksaa päivästä toiseen huolimatta pitkistä päivistä ja piristää muita ottamalla kaikki huomioon. Hyvällä ajattelumallilla varustettu nuori mies, joka on erittäin tärkeä osa meidän ohjelmistokehitystä.

Teemu Lahtinen ”Sahtinen” Tammen liikeideakone. Teemun yksi lausahdus on, että liikeidea päivässä. Välillä on tullut aika villejäkin ideoita, mutta kyllä Tammen ohjelmistokehityksen prosesseissa näkyy vahvasti Teemun käden jälki. Huumorin ja villien ideoiden taustalta löytyy merkittävä osaaminen verkkosivukehityksen parista.

Markus Hälinen ”Make” on meidän puurtaja. Kovalla työmoraalilla varustettu tuotannon vetäjä. Make ei tunne työaikoja, vaan tilanteesta riippumatta kone kaivetaan tarvittaessa esille ja kirjoitetaan muutama rivi koodia.

Marika Mesimäki ”Marde”. Jos sanon, että Marikalla on tuhat rautaa tulessa, niin en valehtele. En ymmärrä mistä se energia löytyy. Markkinointiviestinnän ammattilainen. Hienoa, että olen saanut nähdä, minkälaisella otteella Marde painaa duunia.

Manu Mesimäki, ihan vaan Manu. Tammen visionääri ja excel-nikkari. Ilman Manua muutamassa kohdassa olisi mennyt sormi suuhun, mutta Manun kokemuksella ja vinkeillä ollaan aina ollaan löydetty oikea suunta. Manun opissa on hyvä olla ja uskon, että tämäkin pää oppii vielä tulevien vuosien aikana paljon uutta.

Tällä porukalla on mahtava tehdä töitä!

Kiitos kaikille meidän asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, että olette uskoneet meihin! Ilman teitä emme olisi tässä. Vuosi on tuonut taas valtavan määrän uusia tuttavuuksia sekä mielenkiintoisia projekteja. Tästä on hyvä jatkaa.

Henri  ”Henkka” Ala-Röyskö
Toimitusjohtaja

Kiinnostuitko meistä? Otahan yhteyttä!

Avatar
admin
3.9.2019
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi