Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Aikaisemmin kirjotin siitä, miten vauhdikas ensimmäinen toimintavuosi meillä on ollut, ja nyt lähestytään jo ensimmäisen kalenterivuoden loppua. Olemme saaneet paljon luottamusta meidän asiakkailtamme – iso kiitos siitä. Asiakaskantamme on kasvanut kovaa tahtia ja olemme saaneet useita uusia yhteistyökumppaneita.

Kiitosten lisäksi haluan tuoda hieman esille omaa näkökulmaani kumppanuustoiminnan tärkeydestä. Meidän toiminta-ajatuksemme perustana on keskittyä tietyn osa-alueen osaamisen kehittämiseen ja vahvistamiseen. Tarkoituksemme ei siis ole osata kaikkea, vaan keskittyä puhtaasti ydinliiketoimintaamme. Ajatuksen myötä yhteistyö kumppaneidemme kanssa on noussut tärkeään rooliin. Lopputavoitteena, ja myös tuloksena, meillä on entistä tyytyväisemmät asiakkaat ja olemme onnistuneet yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa luomaan asiakkaillemme aitoa lisäarvoa.

Kilpailija vai kollega?

Kilpailijan ja kollegan ero on monesti häilyvä. Tässä muutama asia, joita olen pohtinut viime aikoina.

Kilpailun ja kumppaneiden vaikutus ja merkitys arjessamme:

  1. Asiakas on se, joka valitsee kenen palveluntarjoajan kanssa hän haluaa tehdä yhteistyötä.  Jos haluamme, että asiakas valitsee juuri meidät, on tärkeää osata uudistua ja kehittää omaa toimintaamme asiakkaiden tarpeiden mukaan.
  2. Toimialamme kehittyy hurjaa vauhtia. Jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme aitoa lisäarvoa ja helpottamaan arkea, on meidän kehitettävä jatkuvasti omaa osaamistamme ja palveluitamme.
  3. Asiakkaalla on mahdollisuus laajan kumppaniverkoston kautta ostaa laajempia kokonaisuuksia ”yhden oven takaa”. Mitä parempi tuntemus sinulla on tekijöistä alalla, sitä parempaa palvelua pystyt tarjoamaan asiakkaillesi.
  4. Ymmärrämme, että välillä aikataulut ovat erittäin tiukkoja. Kukaan ei pysty ennustamaan kaikkea tulevaa, ja välillä täytyy reagoida hyvinkin nopeasti. Kumppaniverkosto on tässäkin hyvin tärkeä. Mieluummin vastaamme asiakkaalle, että onnistuu kuin jätämme pulaan! Kumppaniverkoston kautta kasvatamme omia resurssejamme.
  5. Miksi mustasukkaisesti yrittäisimme salata omaa tekemistämme ja osaamistamme muilta, kun saman ajan voimme käyttää yhteiseen pohdintaa, mitä voisimme tehdä yhdessä.
  6. Kilpailun kasvaessa tarjousten sisällön on oltava läpinäkyvää ja monipuolista. Välillä olen kuullut suurista hintaeroista ja tarjousten vertailemisen vaikeudesta. Mitä enemmän toimijoita alalla on, sitä vähemmän jää mahdollisuuksia epäselvään hinnoitteluun.

 

– Henri Ala-Röyskö

Teknologiajohtajamme Markus Hälinen tiivistää kuluneen vuoden kuulumiset seuraavasti:

”Olemme kasvaneet vuodessa niin yrityksenä kuin ammattilaisina. Olemme päässeet tekemään mielenkiintoisia projekteja verkkosivuista räätälöityihin järjestelmiin. Toimintatavat ja työkalut ovat kehittyneet matkan varrella. Vuonna 2020 pystymme tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua asiakkaillemme.”

Uusi vuosi, uudet palvelut

Aloitamme vuoden 2020 lanseeraamalla uuden palvelun, jota testaamme ensin nykyisten ylläpitoasiakkaidemme kanssa. Olemme kehittäneet kaksi ylläpitopalvelupakettia: Tammi Ylläpidon ja Tammi Huolenpidon. Tammi Ylläpito on sivuston teknistä ylläpitoa, jossa käytännössä päivitämme säännöllisesti alustan, teeman ja lisäosat huolehtien samalla sivuston turvallisuudesta. Tammi Huolenpito taas on kattava kooste kaikesta datasta, mitä verkkosivuston kävijöistä voidaan kerätä ja jonka avulla voidaan analysoida esimerkiksi sitä, miten asiakkaan markkinointiviestinnän toimenpiteet ovat onnistuneet tuomaan liikennettä sivustolle. Ylläpitoraportti toimitetaan asiakkaillemme kuukausittain – ja pyöräytimme senkin aivan uusiksi!

Lisäksi julkaisemme verkkopalvelun asiakkaillemme alkuvuodesta. Sillä pyrimme tehostamaan ja varmistamaan asiakaspalvelumme laatua.

Leppoisaa joulunaikaa, nähdään ensi vuonna!

Ps. Mikäli haluat kuulla ajankohtaisia uutisiamme jatkossakin, tilaa meidän uutiskirjeemme. Julkaisemme näistä kertomistamme uudistuksista lisää heti vuoden vaihteen jälkeen. Jos et malta odottaa, voit myös olla yhteydessä Henriin jo aikaisemmin😊

Heidi Nora-Klemetti
Heidi Nora-Klemetti
18.12.2019
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi