Tammen ylläpitoraportti kokoaa digimarkkinoinnin tiedot automaattisesti kerran kuukaudessa

Tammi Digital on vienyt verkkosivujen ylläpidon ja digimarkkinoinnin raportoinnin uudelle tasolle. Uskomme, että ylläpitoraporttimme avulla markkinoinnin tekijöillä on enemmän aikaa ja resursseja keskittyä itse tekemiseen. Me nimittäin huolehdimme lopusta.

Viisi pointtia ajansäästöön ylläpitoraportin avulla

1. Markkinoitko somessa tai Googlessa? Tammi Huolenpito -ylläpitoraportti kerää kokoon tiedot eri markkinointikanavista. Ylläpitoraporttiin voidaan hakea tietoja esimerkiksi Facebookista, Instagramista, Google Adsista, LinkedInista, ja muista some-kanavista. Saat valmiiksi koostetut tiedot avainluvuista helposti luettavassa muodossa.

2. Lähetätkö asiakkaillesi uutiskirjeitä? Raporttiin saadaan kerättyä tiedot uutiskirjejärjestelmästä, lähetyksistä, kirjeen avaamisista ja lukukerroista. Näet heti, mikä kampanja on ollut kiinnostavin ja tiedät, millaista sisältöä asiakkaasi lukevat mieluiten.

3. Tiedätkö miten verkkosivustosi voisi löytyä paremmin hakukoneissa? Tammi Huolenpitoon kuuluu automaattisesti teknistä hakukoneoptimointia, jonka teemme puolestasi. Sisällön optimoinnista annamme vinkkejä ja ehdotuksia, miten saat sivustosi nousemaan hakutuloksissa – tai pysymään hakutulosten kärjessä.

4. Seuraatko säännöllisesti sivustosi analytiikkaa ja konversioiden toteutumista? Tiedän, Google Analytics kerää kyllä kaiken tiedon, mutta sen parsiminen kasaan ja tulkitseminen on yleensä niin aikaa vievää, ettei siihen tahdo löytyä resursseja tai osaamista. Ylläpitoraportti kerää avainluvut valmiiksi graafeiksi. Huh helpotus!

5. Kuinka monta salasanaasi muistat ulkoa? Salasanojen etsiminen, kirjautuminen lukuisiin järjestelmiin ja tietojen kaivaminen vie aikaa, jonka voisi käyttää paremminkin. Automaattinen raportti kerää tiedot sinulle valmiiksi, etkä tarvitse leikkaa&liimaa-metodeja raportin koostamiseksi.

Lopputuloksena valmis, laadukas raportti

Ei siis enää tunnusten etsimistä eri järjestelmiin, ei raporttien koostamista eri lähteistä, ei lukujen keräämistä exceleihin ja graafien piirtämistä johtoryhmää varten. Tammen ylläpitoraportti kerää tiedot automaattisesti yksien kansien sisään. Kerran kuussa.

Heidi Nora-Klemetti
Heidi Nora-Klemetti
13.1.2020
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi