Haluamme auttaa yrityksiä – avaa verkkokauppa ilman aloituskustannuksia

Olemme lukeneet verkkolehdistä Amazonin vauhdikkaasta kasvusta koronaviruksen vuoksi. Verkko-ostokset ovat lisääntyneet hetkessä valtavalla tahdilla, ja mistä tiedämme, milloin tilanne tulee hellittämään. Vaikutukset näkyvät yritysten myynnissä nyt, ja mahdollisesti vielä pitkään sen jälkeen kun pahin on ohi.

Nopea kasvu johtui yksinomaan koronaviruksesta: ihmiset eivät lähde kivijalkamyymälöihin, joten ostoksia on helppo tehdä kotoa käsin verkon kautta. Kun verkkokaupat ovat lisäksi auki ympäri vuorokauden ja ostaminen puhelimella kotisohvalta tyhmän helppoa, miksi ei?

Nyt on oikea aika siirtää myynti verkkoon

  1. Verkkokaupan perustaminen vaatii aikaa. Jos yritys pitää myymälää, voi tällä hetkellä ollakin oiva tilaisuus perustaa verkkokauppa. Voisiko nyt olla oikea hetki ottaa tuotekuvia, kirjoittaa tuotekuvauksia ja nähdä vaivaa asian eteen, jota on ehkä tullut pyöriteltyä aikaisemminkin mielessä? Verkkokaupan perustaminen vie väkisinkin aikaa, eikä koko pakettia pysty mitenkään ostamaan ns. avaimet käteen -periaatteella.
  2. Tarjoamme verkkokaupan ilman aloituskustannuksia. Haluamme auttaa kotimaisia pienyrityksiä ylläpitämään liiketoimintaansa ja edesauttamaan myyntiä jatkossa luomalla verkkokauppakonseptin, jossa aloituskustannuksia ei ole. Luit ihan oikein: tarjoamme kevyen verkkokaupparatkaisun, jossa kuluja syntyy yrittäjälle vain kolmansien osapuolien palveluista, jos sellaisia tarvitaan käyttöön. Näitä ovat esimerkiksi webhotellipalvelut tai verkkokaupan maksutavat.

Joten jos sinulla on tarve nostaa verkkokauppa pystyyn nyt heti, klikkaa meidän etusivulle www.tammidigital.fi, valitse verkkokauppa-paketti ja täytä lomake. Me olemme sinuun heti yhteydessä.

Tai voit soitella meille, kerromme mielellämme lisää (puhelimitse tai videoneuvottelulla). Yhteystiedot löydät täältä.

Ps. Voit lukea artikkeleja Amazonin kasvusta esimerkiksi täältä ja täältä.

Heidi Nora-Klemetti
Heidi Nora-Klemetti
19.3.2020
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi