Avaa oma verkkokauppa helposti ja nopeasti

Verkkokaupan avaaminen kuulostaa kalliilta ja raskaalta projektilta. Tammi Digital tarjoaa ratkaisun, jonka avulla avaat oman verkkokaupan helposti ja ilman kehitys- ja aloituskuluja.

– Idea konseptiin syntyi keväällä, kun muutamalle asiakkaallemme syntyi pikainen tarve oman verkkokaupan avaamiselle. Korona ajoi heidän asiakkaitaan pois kivijalasta, mutta verkkokaupan avulla liiketoiminta oli mahdollista pitää käynnissä, kertoo Tammi Digitalin toimitusjohtaja Henri Ala-Röyskö.

Kevään ja kesän aikana Tammi Digital on julkaissut yli 30 uuden konseptin mukaista verkkokauppaa. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä niin verkkokauppojen tekniseen toteutukseen kuin saamaansa asiakaspalveluun.

– Tulevaisuus olikin nyt! Tarkoitus oli avata verkkokauppa parin vuoden päästä, mutta Tammen tarjoukseen tartuttiin heti ja kauppa oli helppo perustaa, sanoo Outi Kyöstilä kysyttäessä ajatuksia Kyöstilän tilan verkkokaupan perustamisesta Tammi Riskitön -palvelun avulla.

­– Yllätyimme positiivisesti, miten helposti koko verkkokauppa projekti sujui ja kuinka helppokäyttöinen ohjelmisto oli. Samoin opastus ohjelmiston käyttöön oli selkeä. Lopputulokseen olemme 100% tyytyväisiä. Tätä voimme suositella kaikille verkkokaupasta haaveileville, kertoo kokemuksistaan Suomen Siivousrinki Oy:n toimitusjohtaja Niko Liukkonen.

Verkkokauppakonsepti kehittyy

Asiakkaat voivat valita oman verkkokaupan kahdesta eri paketista: Tammi Riskitön ja Tammi Helppo. Molemmissa on kolme erilaista sivupohjaa, joista asiakas voi valita mieleisensä. Värit ja visuaalinen ilme toteutetaan asiakkaan oman graafisen ohjeen tai toiveiden mukaan. Laskurin avulla asiakas voi vertailla verkkokauppojen hintaa ja näin päättää itselleen sopivamman.

– Verkkokaupan pohjana käytämme WooCommercea, jonka päälle rakennettua verkkokauppaa on helppo jatkossa kehittää ja laajentaa, sanoo Henri Ala-Röyskö ja kertoo, että konseptin saaman suosion myötä palvelua kehitetään entistä paremmaksi.

Asiakkaat tulevat jatkossa muun muassa saamaan vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla voivat itse helposti parantaa verkkokaupan toimintaa. Tammessa tehdään töitä ihmiseltä ihmiselle, joten asiakkaan apuna ollaan myös verkkokaupan julkaisun jälkeen.

Tutustu Tammi Riskitön ja Tammi Helppo -verkkokauppakonsepteihin sekä asiakasreferensseihin täällä.

Kiinnostuitko ja haluat tietää lisää?
Jätä yhteystietosi sivun oikeasta alareunasta Chat-lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Avatar
noora.kivilahti@tammidigital.fi
21.10.2020
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi