Investoimme PK-yritysten vastuullisen liiketoiminnan vauhdittamiseen – Uuden Think Further -yrityksen vetäjäksi Joona Kallinen

Asiakastiedote 5.2.2021

Oakhillin ja Tammi Digitalin muodostama asiantuntijaryhmä saa joukkoonsa uuden, yritysten vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen panostavan yrityksen. Yritys saa nimekseen Think Further ja sitä vetämään ryhtyy Joona Kallinen, joka on viimeksi toiminut lahtelaisen mainostoimisto Ilmeen toimitusjohtajana. Joonalla on pitkä kokemus nykyaikaisen asiakaskokemuksen muotoilusta sekä markkinoinnin ja myynnin johtamisesta. 

”Sidosryhmien paine yritysten vastuun kantamista kohtaan kasvaa koko ajan ja yrityksissä mietitään jo lähes päivittäin, miten osoittaa vastuullisuutta ja viestiä vastuullisista teoista asiakkaille, henkilöstölle ja rahoittajille. Me haluamme auttaa näitä yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa luomalla vastuullisuudesta heille kilpailuetua”, kertoo Think Furtherin toimitusjohtaja Joona Kallinen

Think Further tarjoaa yrityksille matalan kynnyksen asiantuntijapalvelua, joka auttaa yrityksiä ottamaan heidän liiketoiminnalleen relevantit vastuullisuusteemat haltuun. Palveluprosessin lopputulemana syntyy vastuullisuusohjelma, joka auttaa yrityksen johtoa johtamaan ja kehittämään vastuullisuustyötä paremmin. 

Asiantuntijatyön rinnalla Think Further alkaa kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa myös digitaalista palvelua, jonka avulla yritykset voivat raportoida omasta vastuullisuudestaan omille sidosryhmilleen. 

”Haluamme kehittää palvelun, joka auttaa yrityksiä kommunikoimaan vastuullisuudestaan esimerkiksi asiakkaille laadittavien tarjouspyyntöjen tai rahoittajilta tulevien vastuullisuuskyselyiden yhteydessä. Tavoitteenamme on, että palvelusta tulee luonteva osa yritysten päivittäistä työtä”, jatkaa Joona Kallinen.

Vastaus yritysten käsillä oleviin vastuullisuushaasteisiin

Oakhill teki syksyllä 2020 vastuullisuuskysymyksiin painottuvan markkinakartoituksen, jossa haastateltiin Päijät-Hämeen alueella toimivien teollisuusyritysten toimitusjohtajia. 

Haastatteluissa tuli ilmi, että PK-yrityksissä koetaan monenlaisia paineita, joista eniten mainintoja sai asiakkaiden, henkilöstön ja rahoittajien kasvava kiinnostus yrityksen vastuullisuusasioita kohtaan. Muita haasteita olivat kiristyvä lainsäädäntö, digitalisoitumisen paine sekä viestinnän osaamisen puuttuminen. 

”Think Further on vastauksemme PK-yritysten käsillä oleviin vastuullisuushaasteisiin, jotka tulevat ennusteiden mukaan vain kasvamaan tulevaisuudessa. Me haluamme tarjota yrityksille palvelua, joka auttaa luomaan vastuullisuudesta kilpailuetua ja lisäämään vetovoimaansa markkinoilla”, sanoo Think Furtherin hallituksen puheenjohtaja Manu Mesimäki.

Think Further on osa Oakhill Group -asiantuntijaryhmää, joka auttaa yrityksiä muuttuvassa markkinassa. Groupin kaksi muuta yritystä ovat ulkoistetun markkinoinnin palveluja tarjoava Oakhill Oy sekä digitaalisia ohjelmistojen kehityspalveluja tarjoava Tammi Digital Oy. 

Lisätietoja:

Think Further toimitusjohtaja Joona Kallinen

Joona Kallinen
toimitusjohtaja
Think Further Oy
050 350 3010
joona.kallinen@thinkfurther.fi

 

Think Further hallituksen puheenjohtaja Manu Mesimäki

Manu Mesimäki
hallituksen puheenjohtaja
Think Further Oy
050 388 1000
manu.mesimaki@oakhill.fi

 

Tutustu tarkemmin: Think Further

Avatar
noora.kivilahti@tammidigital.fi
5.2.2021
Muuta kiinnostavaa
blogista

Tilaa blogimme sähköpostiisi