Digilandin visio verkkosivuista toteutettiin ketterästi sisällöt edellä

Liikkuvaan kuvaan ja ääneen keskittynyt tuotantoyhtiö Digiland Oy havaitsi tarpeen uudistaa verkkosivustoaan. Verkkosivun uudistusta oli mietitty jo jonkin aikaa, ja Digilandilla oli selvä visio, millaiset sivut haluttaisiin – vielä tarvittiin tekninen kumppani toteuttamaan suunnitelma. Tekniseksi kumppaniksi valittiin Tammi Digital.

Modernit verkkosivut

Digilandin verkkosivut kaipasivat modernimpaa otetta ja selkeänä tavoitteena oli saada referenssit esille sivuston vierailijoille.

”Halusimme uudistaa vanhat verkkosivumme nykyaikaisemmaksi. Teemme pääsääntöisesti liikkuvaa kuvaa ja ääntä, joten halusimme saada videot paremmin esiin verkkosivuillemme,” kertoo Digilandin toimitusjohtaja ja tuottaja Jani Heimala.

Digiland oli jo pitkällä suunnitelmassa, millaiset verkkosivut tulisi rakentaa. Tammi Digitalin tullessa mukaan projektiin, pääsi yhteistyö liikkeelle saman tien. Ulkoasu ja sisältö oli mietitty valmiiksi ja Tammi Digital toimi projektissa teknisenä toteuttajana.

”Toimitimme haluamamme ulkoasun ja tekstit Tammi Digitalille, joka rakensi verkkosivut. Yhteistyö oli erittäin sujuvaa, nopeaa ja täsmällistä”, Heimala kertoo.

Projektin jälkeen yhteistyö on jatkunut saumattomasti

Hyvin toteutettu sivusto on käyttäjälle helppo päivitettävä: sisältöjen päivittäminen käy nopeasti itse. Teknisissä asioissa kannattaa hyödyntää ammattilaisia ja konsultoida toteutuksesta heidän kanssaan. Näin vältytään suuremmilta murheilta tulevaisuudessa.

”Tammi Digital on mutkaton ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka tarjoaa meille tarvittavan teknisen tuen verkkosivujen ylläpitämiseen sekä rakentamiseen. Voimme suositella Tammi Digitalia varauksetta kaikille”, Heimala sanoo.

Tutustu Digilandin sivustoon.

Tutustu muihin Tammen asiakastarinoihin. 

 

Ihmiset edellä – Luotettava toiminta – Hyvinvoiva yritys
Tammi Digital Oy

noora.kivilahti@tammidigital.fi
19.3.2021

Tilaa blogimme sähköpostiisi