Softeralle verkkosivut modernilla ilmeellä

Liiketoiminnan tukijärjestelmiä asiakaskohtaamisten, asiakashallinnan ja laskutuksen tarpeisiin kehittävälle ja ylläpitävälle Softera Oy:lle toteutettiin uudet verkkosivut modernilla ilmeellä.

”Uudistusta tarvittiin, koska sivustomme oli teknisesti vanhentunut. Olimme miettineet laajempaa imagollista muutosta, mutta liiketoimintamme ollessa juuri nyt vahvassa kehitysvaiheessa, päädyimme verkkosivuston uudistamisessa kevyempään face lift -projektiin”, kertoo Softeran toimitusjohtaja Teemu Nyberg verkkosivuprojektin lähtökohdista.

Vahvaa projektinhallintaa

Tammi Digital tarjoaa verkkosivuratkaisut palveluna, johon kuuluvat projektin eri vaiheet alun tavoitemäärittelystä aina sivuston julkaisuun ja jatkuvaan tekniseen ylläpitoon asti. Projektin Tammen vastuuhenkilöt määrittelevät projektin toimenpiteet ja aikataulut sekä huolehtivat projektin etenemisestä sovitun mukaisesti.

”Odotimme vahvaa toimittajavetoista projektia, koska meillä ei ollut projektin läpiviemisen kannalta tarvittavaa osaamista ja avainhenkilöt olivat omasta työstään hyvin kiireisiä. Asiakkaana olimme ehkä vähän passiivisia, mutta toimittajan projektipäällikön ohjauksessa projekti saatiin kuitenkin kunnialla maaliin”, toteaa Nyberg.

”Tammelaiset tarjosivat aktiivisesti ratkaisuita websivujen ja Google-mainonnan käytännön toteutuksiksi. Pidän siitä, että ei vain esitetä ongelmaa, vaan tarjotaan aktiivisesti siihen valmiiksi mietitty ratkaisu, johon asiakas voi tarttua. Ja tämä sitten toteutetaan luvatulla tavalla”, jatkaa Nyberg ja kiteyttää lopuksi: ”Sivujen ulkoasu ja kuvitus ovat nyt modernit ja kiitos näistä kuuluu Tammelle – nämä koettiin meillä hyvin onnistuneiksi”.

Lisää liikennettä turvallisille sivuille

Tammi Digital on toteuttanut Softeran uusille sivuille Google Ads -mainontaa, joka auttaa kasvattamaan Softeran näkyvyyttä ja kiinnostavuutta potentiaalisten asiakkaiden silmissä. Softera saa mainonnan tuloksista kuukausittain raportin ja kampanjoita ylläpidetään sekä optimoidaan viikoittain. Tammi huolehtii myös Softeran sivujen tietoturvasta Tammi Ylläpito -sopimuksen puitteissa. Ylläpito-sopimuksella sivusto suojataan mahdollisilta haittaohjelmilta ja muilta tietoturvariskeiltä.

 

Tutustu Softera Oy:n uusiin sivuihin, tuotteisiin ja palveluihin.

Tutustu Tammi Ylläpito -palveluun täällä.

noora.kivilahti@tammidigital.fi
7.4.2021

Tilaa blogimme sähköpostiisi