Digistä asiaa – ihmiseltä ihmiselle

Tammen blogiin tuomme ajankohtaisia uutisia meiltä ja muualta.  Asiaa digitaalisista palveluista ja ratkaisuista, ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle.  Voit valita kiinnostavimmat aihealueet alta.

Onko käytössänne WordPress Classic Editor? Sen tuki päättyy

Classic Editorin tuki päättyy

Classic Editor on WordPress-julkaisujärjestelmän alkuperäinen sisältöeditori, jonka avulla sivuston teksti- ja kuvasisältöä muokataan. Lähes poikkeuksetta kaikki 1-2 vuotta vanhemmat sivustot perustuu Classic Editoriin. Tämän laajasti käytetyn lisäosan tukea on jo pariin kertaan jatkettu ja vielä marraskuussa oli käsitys, että tuki päättyy 31.12.2022. Tukea on kuitenkin taas jatkettu. Suosittelemme kuitenkin tutkimaan sen korvaamista ensi tilassa, ettei tuen päättyminen tule aiheuttamaan tarpeettomia haasteita sivustollanne.

Lue lisää
Erkki Ahonen

Uusi avainasiakas­päällikkömme Erkki Ahonen

Oakhill Group sai tiimiinsä supervahvistuksen, kun Erkki Ahonen aloitti 13.9.2022 Tammi Digitalin avainasiakaspäällikkönä.

Lue lisää
Oakhill Group ja Visma Real Estate kumppaneiksi

Uusi kumppanuus

Visma Real Estate Oy ja Oakhill Group yhteistyöhön kehittämään verkkopalveluita ja digitaalisen markkinoinnin ja vastuullisuusviestinnän ratkaisuja

Lue lisää

Tammen nimitysuutisia

Tammi Digitalissa on pidetty vauhtia yllä ja olemme jatkuvasti kehittäneet kyvykkyyttämme palvella asiakkaitamme yhä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Näin syksyn alkuun meillä on nimitysuutisia kerrottavana.

Lue lisää
piirroskuva, jossa kaksi kättä kättelee

Yrityspalvelusetelit 2022 – Tammen palvelupaketit

Tammi Digitalin palvelupaketit, jotka ovat hyödynnettävissä Lahden kaupungin myöntämillä yrityspalveluseteleillä. Vastaavia palveluita tarjolla kaikille yrityksille.

Lue lisää
Think Further toteutti KOKO Lahden vastuullisuusohjelman

KOKO Lahdelle vastuullisuus on tekoja

Yritykset tekevät paljon vastuullisuustoimia jokapäiväisessä arjessaan, mutta toimet saattavat jäädä näkymättömiksi, jos niistä ei kyetä viestimään suunnitelmallisesti sekä yrityksen henkilöstölle että sen sidosryhmille.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Me autamme sinua, ota yhteyttä

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia