Tammi Digital on syntynyt sen omistajien kokemuksien synnyttämästä tahtotilasta perustaa yritys, jossa asiakaskokemus, ihmisten hyvinvointi ja kannattava liiketoiminta ovat keskiössä.

Meillä yrityksen omistajilla on kymmenien vuosien kokemus liiketoiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä niin myynnin, markkinoinnin kuin teknologioiden osalta. Olemme työskennelleet monella eri alalla. Tunnemme eri toimialat sekä toimialoihin liittyvät riskit ja pullonkaulat. Meillä on myös jatkuva tahto ja ymmärrys kehittymisen tarpeesta jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa.

Ymmärrämme myös, että ihmisten hyvinvointi on yksi menestyvän yrityksen kulmakiviä, sen tärkein perusta. Haluamme luoda Tammi Digitaliin sellaisen yrityskulttuurin, missä aidosti arvostetaan työntekijöitä, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

Henri Ala-Röyskö

Toimitusjohtaja, partneri
Asiakkuudet & myynti

Markus Hälinen

Teknologiajohtaja, partneri
Ohjelmistotuotanto ja prosessit

Marika Mesimäki

Markkinointipäällikkö, partneri
Markkinointi ja viestintä

Manu Mesimäki

Hallituksen puheenjohtaja, partneri
Taustapiru

Toimitusjohtaja

Henri Ala-Röyskö

10 vuotta myyntiä
4 vuotta myynnin esimiehenä
3500 asiakastapaamista
8 eri toimialalta kokemusta
2100 kpl eri liiketoiminnan kartoitusta

henri.ala-roysko@tammidigital.fi
+358 40 828 8914

Teknologiajohtaja

Markus Hälinen

8 vuotta alalla töissä
6 vuotta yrittäjänä
20+ vuotta ohjelmistokehitystä
20 000+ tuntia koodausta

+358 44 273 1529
markus.halinen@tammidigital.fi

Markkinointipäällikkö

Marika Mesimäki

14 vuotta myyntiä, markkinointia ja viestintää
2500 asiakastapaamista
150+ markkinointistrategiaa, -suunnitelmaa ja -konseptia
5500 somepäivitystä

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijapalvelut, Oakhill Oy

+358 41 454 1861
marika.mesimaki@oakhill.fi

Hallituksen puheenjohtaja 

Manu Mesimäki

27 vuotta ICT- ja markkinointiviestintäalaa
17 vuotta Seasam-yhtiöiden johdossa
500 + Digital signage -projektia
10+ yritysjärjestelyä ja liiketoimintakauppaa
100 + blogia ja vlogia yrittäjyydestä sekä digitalisaatiosta

+358 50 3881 000
manu.mesimaki@tammidigital.fi

Yhteiset luvut

59 vuotta työkokemusta
25 vuotta yrittäjyyttä
15 eri toimialalta osaamista

Yhteiset arvomme

Ihmiset edellä

Hyvinvoivat työntekijät kasvavat ja kukoistavat ja ovat kaiken perusta. Ihmiset tekevät ohjelmistoja ja ihmiset käyttävät ohjelmistoja – asiakaskokemus on meille todella tärkeää.

Luotettava toiminta

Teemme niin kuin lupaamme. Toimintamme on läpinäkyvää ja viestimme avoimesti.

Hyvinvoiva yritys

Haluamme tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaillemme ja tehdä heidän liiketoimintaa hyödyttäviä ratkaisuja. Ammattimaisesti ja hyvin johdettu liiketoiminta tuottaa lisäarvoa kaikille osapuolille.

Juuret

Tammi Digitalin juuret ovat yhteisissä arvoissamme. Nämä arvot me olemme allekirjoittaneet ja ne kulkevat mukana kaikessa toiminnassamme.

Runko

Tammen runko on vahva ja jämäkkä – kuten missiomme. Perustimme Tammi Digitalin, koska haluamme tuottaa asiakkaillemme ohjelmistoalan parhaan asiakaskokemuksen.

Tätä toteutuu siten, että tuotamme yrityksille asiakaskohtaisia ohjelmistojen kehityspalveluita niin, että asiakas saa sitä, mitä on tilannut, projektit valmistuvat oikea-aikaisesti, sovituin kustannuksin ja ammattimaisesti dokumentoituna. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta vaatii hyvin johdettuja ja dokumentoituja prosesseja höystettynä pitkäaikaisella kokemuksella projektien johtamisesta.

Tulevaisuus

Elämme räjähdysmäisesti etenevää digitalisaation aikakautta. Digitalisaatio-sanaa on määritelty monella eri tavalla, mutta yksinkertaisuudessaan yrityksissä digitalisaatio on toimintatapojen uudistamista, sisäisten prosessien digitalisointia ja palveluiden sähköistämistä sekä lisäarvon tuottamista asiakkaille. Me autamme yrityksiä toteuttamaan näitä mahdollisuuksia.

Tavoitteenamme on olla Lahden seudun parasta palvelua tarjoava ohjelmistotalo, joka toimii valtakunnallisesti. Lisäksi haluamme olla alan halutuin työpaikka, jonne parhaat työntekijät haluavat tulla mukaan toteuttamaan missiotamme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi

    Osa Oakhill Group -asiantuntijaryhmää

    Oakhill Group on asiantuntijoiden perustama ja johtama yritysryhmä, joka auttaa yrityksiä menestymään muuttuvassa markkinassa. Yhtiön johtoa yhdistää lähes 100 vuoden kokemus yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista, useilta eri toimialoilta.