Digitaaliset ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen

Tammi Digital on ketterä ja kokenut kumppani liiketoimintaa tukevien verkkosivujen ja verkkokauppojen toteutukseen.

Olemme useille asiakkaillemme strateginen kumppani. Asiakkainamme on kattava joukko eri kokoisia B2B ja B2C -puolen yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita.

Usein pelkkä staattinen verkkosivusto ei kuitenkaan riitä, siksi palvelumme kattaa myös vaativat verkkopalvelut ja integraatiot. Tammi Ylläpitopalvelun puitteissa tuotamme jatkuvan kehittämisen palvelut ja asiakastuen, sekä teknisen ylläpidon palvelut.

Liiketoimintaa tukevat verkkosivut

Liiketoiminnan tavoitteita tukevat, toimivat ja turvalliset verkkosivustot. Käytettävyys, saavutettavuus ja hakukoneystävällisyys.

Lue lisää

Digitaalinen asiointi

Verkkokauppa, asiakasportaali, palveluiden varaaminen ja tarjouspyynnöt ovat modernin toiminnan perusta.

Lue lisää

Verkkopalvelut ja integraatiot

Taustajärjestelmiin integroidut, dynaamiset verkkopalvelut mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen.

Lue lisää
Piirroskuvassa jakoavain ja kannettava tietokone

Ylläpito ja tukipalvelut

Valitse mielenrauha. Tammi Ylläpito varmistaa turvallisen ja toimivan verkkosivuston. Tekninen ylläpito sopii kaikille WordPress-sivustoille.

Lue lisää

Palvelut osana kokonaisuutta

Toteutamme kokonaisratkaisut yhteistyössä

Tuloksellista markkinointia kuukausihinnoiteltuna palveluna. Saat tarvittaessa lisäkäsiä oman markkinointisi tueksi erilaisiin projekteihin tai voit ulkoistaa kaiken markkinointisi meille.

Lue lisää

Autamme yrityksiä menestymään kestävän kehityksen ja vastuullisuuden murroksessa. Tunnistamme liiketoiminnan mahdollisuudet ja muotoilemme strategian, tuotteet ja palvelut niin, että liiketoiminta kasvaa.

Lue lisää

Miksi Tammi Digital?

Toimintaamme ohjaa halu kehittyä asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta tärkeäksi ja arvoa tuottavaksi kumppaniksi. Tuotamme vastuullisia ja asiakkaan näkökulmasta oikeita digitaalisia ratkaisuja. Hyödynnämme työssämme palvelumuotoilun työkaluja, jotta tekemämme ohjelmistot ovat aidosti asiakaslähtöisiä.

Projektimme tuotetaan dokumentoidusti, sovitussa ajassa ja sovituilla hinnoilla.

Oakhill Group

Oakhill Group on yritysryhmä, joka auttaa asiakkaitaan menestymään jatkuvasti muuttuvassa markkinassa. Tarjoamme yhden katon alta strategisen osaamisen, digitaaliset ratkaisut myyntiin ja markkinointiin sekä osaamisen liiketoiminnan kehittämiseen vastuullisuuden näkökulmasta.

Asiantuntijoitamme yhdistää yli 200 vuoden työkokemus yli 30 eri toimialalta ja lähes 100 vuoden kokemus yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista, useilta eri toimialoilta.

240

vuotta työkokemusta

74

vuotta yrittäjyyttä

35

eri toimialaa

15

osaajaa

Me autamme sinua, ota yhteyttä

Henri-Ala-Röyskö-Toimitusjohtaja-Tammi-Digital

Henri Ala-Röyskö

Toimitusjohtaja

Asiakkuudet ja myynti

040 828 8914 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia