Ohjelmistoratkaisuja yrityksille

Tammi Digital tuottaa yrityksille ohjelmistoja, integraatioita ohjelmistojen välille, verkkosivuja, verkkokauppoja ja mobiiliapplikaatioita. Meillä sopimukseen kuuluu aina ammattitaitoinen ja laaja dokumentointi. Meiltä on mahdollista hankkia myös pelkkä ohjelmistoprojektin määrittely, jonka jälkeen yrityksen on helpompi lähteä kilpailuttamaan palveluntarjoajia. Tutustu verkkosivujen ylläpitopalveluihimme, lupaamme, että teemme enemmän kuin kilpailijamme.

Ohjelmiston vaatimusmäärittely

Ohjelmiston luominen tai laaja kehittäminen aloitetaan vaatimusmäärittelyllä. Vaatimusmäärittelyssä kuvaillaan ohjelmiston tavoitteet ja määritellään, miten ohjelmiston tulisi valmiina toimia. Meillä vaatimusmäärittely on yksi projektin kulmakivistä. Hyvän vaatimusmäärittelyn avulla yrityksen on mahdollista kilpailuttaa lopullinen toteutus ja saada parempia ja täsmällisempiä tarjouksia ohjelmistoyrityksiltä.

Lue lisää

Ohjelmistokehitys

Teemme asiakaskohtaisia ohjelmistokehityspalveluita dokumentoituna ja ammattimaisesti tuotettuina, siten että asiakas saa sitä, mitä on tilannut, projektit valmistuvat oikea-aikaisesti, sovituin kustannuksin ja ammattimaisesti dokumentoituna.

Lue lisää

Verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille verkkosivuja ja verkkokauppoja. Laadukas tekninen toteutus takaa verkkosivustolle hyvän hakukonenäkyvyyden, miellyttävän käyttökokemuksen, helpon ylläpidettävyyden sekä hyvän tietoturvan. Lisäksi hyvin toteutettu verkkopalvelu tukee yrityksen liiketoiminnan tavoitteita.

Lue lisää

Mobiilisovellukset

Teemme yleisimmille alustoille soveltuvia mobiilisovelluksia asiakkaiden tarpeen mukaan, esimerkiksi tukemaan jo olemassa olevia järjestelmiä tai autamme ideoimaan uusia toteutuksia.

Lue lisää

Verkkosivujen ylläpito

Ylläpidämme WordPress- ja WooCommerce-sivustoja. Ilman alustan, teeman ja lisäosien säännöllistä päivitystä, sivusto on altis tietoturvahyökkäyksille. Raportoimme tekemistämme päivityksistä kuukausittain. Raporttimme tarjoaa myös laajan katsauksen yrityksen digimarkkinoinnin avainlukuihin, joiden avulla voidaan antaa toimenpide-ehdotuksia. Meillä on kaksi valmista ylläpitopakettia, joiden lisäksi tuotamme myös asiakaskohtaisia ylläpitopalveluita.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän palvelut

Tarjoamme markkinointiviestinnän asiantuntijapalveluita emoyhtiömme Oakhill Oy:n kautta.

Tutustu palveluvalikoimaan www.oakhill.fi tai soita Marikalle.

Näin projekti kanssamme etenee.
Helposti ja aina aikataulussa.

Projektin aloitus ja määrittely

Käymme yhdessä läpi projektin vaiheet, kummankin osapuolen vastuut, projektipalaverikäytännöt, resurssit ja yleiset odotukset.

Hyvin suunniteltu ja realistisesti aikataulutettu projekti takaa onnistuneen lopputuloksen, sovituin kustannuksin, resurssein ja aikataulussa.

Määrittely

Ohjelmiston toimintojen tarkka määrittely tehdään aina asiakkaan antamien vaatimusten pohjalta. Joskus toteutusprojektia edeltää erillinen vaatimusmäärittelyprojekti.

Hyvin suunniteltu on enemmän kuin puoliksi tehty.

Toteutus

Projektin toteutusvaiheessa tuotetaan varsinainen ohjelmakoodi ja toiminnot määrittelyvaiheessa sovitun mukaisesti.

Koulutus

Onnistunut projektin loppuunsaattaminen varmistetaan käyttökoulutuksella, jossa saadaan eväät niin ohjelmiston hyväksymistestauksen suorittamiseen kuin myös varsinaiseen käyttöön.

Testaus

Testaus tehdään kahdella tasolla, sekä meidän että asiakkaan päässä. Me varmistamme omissa testeissämme, että järjestelmä toimii sovitulla tavalla. Sen jälkeen asiakas suorittaa hyväksymistestauksen ja varmistaa että ohjelmisto vastaa sovittuja vaatimuksia ja määrittelyjä.

Käyttöönotto

Testit läpäissyt ohjelmisto asennetaan lopulliseen käyttöympäristöönsä ja otetaan tuotantokäyttöön. Verkkokauppa ja www-sivusto -projekteissa tässä vaiheessa tapahtuu sen julkaisu ja asentaminen lopulliseen verkko-osoitteeseensa.

Tuki- ja ylläpito

Kun kehitetty ohjelmisto on saatettu kunnialla tuotantokäyttöön, siirrytään ohjelmistoprojektissa ylläpitovaiheeseen. Me tuotamme tukipalveluita sovitulla tavalla ja huolehdimme, että kaikki toimii kuten pitää.

Tilaa blogimme sähköpostiisi

    Osa Oakhill Group -asiantuntijaryhmää

    Oakhill Group on asiantuntijoiden perustama ja johtama yritysryhmä, joka auttaa yrityksiä menestymään muuttuvassa markkinassa. Yhtiön johtoa yhdistää lähes 100 vuoden kokemus yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista, useilta eri toimialoilta.