Palvelumme

Ohjelmistokehitys

Teemme asiakaskohtaisia ohjelmistokehityspalveluita dokumentoituna ja ammattimaisesti tuotettuina, siten että asiakas saa sitä, mitä on tilannut, projektit valmistuvat oikea-aikaisesti, sovituin kustannuksin ja ammattimaisesti dokumentoituna.

Soita meille ja kysy lisää!

Verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille verkkosivuja ja verkkokauppoja. Laadukas tekninen toteutus takaa verkkosivustolle hyvän hakukonenäkyvyyden, miellyttävän käyttökokemuksen, helpon ylläpidettävyyden sekä hyvän tietoturvan. Lisäksi hyvin toteutettu verkkopalvelu tukee yrityksen liiketoiminnan tavoitteita.

Soita meille ja kysy lisää!

Mobiilisovellukset

Teemme yleisimmille alustoille soveltuvia mobiilisovelluksia asiakkaiden tarpeen mukaan, esimerkiksi tukemaan jo olemassa olevia järjestelmiä tai autamme ideoimaan uusia toteutuksia.

Soita meille ja kysy lisää!

Markkinointiviestinnän palvelut

Tarjoamme markkinointiviestinnän asiantuntijapalveluita emoyhtiömme Oakhill Oy:n kautta.

Tutustu palveluvalikoimaan www.oakhill.fi tai soita Marikalle.

Näin projekti kanssamme etenee.
Helposti ja aina aikataulussa.

Projektin aloitus ja määrittely

Käymme yhdessä läpi projektin vaiheet, kummankin osapuolen vastuut, projektipalaverikäytännöt, resurssit ja yleiset odotukset.

Hyvin suunniteltu ja realistisesti aikataulutettu projekti takaa onnistuneen lopputuloksen, sovituin kustannuksin, resurssein ja aikataulussa.

Määrittely

Ohjelmiston toimintojen tarkka määrittely tehdään aina asiakkaan antamien vaatimusten pohjalta. Joskus toteutusprojektia edeltää erillinen vaatimusmäärittelyprojekti.

Hyvin suunniteltu on enemmän kuin puoliksi tehty.

Toteutus

Projektin toteutusvaiheessa tuotetaan varsinainen ohjelmakoodi ja toiminnot määrittelyvaiheessa sovitun mukaisesti.

Koulutus

Onnistunut projektin loppuunsaattaminen varmistetaan käyttökoulutuksella, jossa saadaan eväät niin ohjelmiston hyväksymistestauksen suorittamiseen kuin myös varsinaiseen käyttöön.

Testaus

Testaus tehdään kahdella tasolla, sekä meidän että asiakkaan päässä. Me varmistamme omissa testeissämme, että järjestelmä toimii sovitulla tavalla. Sen jälkeen asiakas suorittaa hyväksymistestauksen ja varmistaa että ohjelmisto vastaa sovittuja vaatimuksia ja määrittelyjä.

Käyttöönotto

Testit läpäissyt ohjelmisto asennetaan lopulliseen käyttöympäristöönsä ja otetaan tuotantokäyttöön. Verkkokauppa ja www-sivusto -projekteissa tässä vaiheessa tapahtuu sen julkaisu ja asentaminen lopulliseen verkko-osoitteeseensa.

Tuki- ja ylläpito

Kun kehitetty ohjelmisto on saatettu kunnialla tuotantokäyttöön, siirrytään ohjelmistoprojektissa ylläpitovaiheeseen. Me tuotamme tukipalveluita sovitulla tavalla ja huolehdimme, että kaikki toimii kuten pitää.

Tilaa blogimme sähköpostiisi

Hyviä tyyppejä palkataan!