Asioinnin verkkokauppaistaminen

Verkkokauppa on meidän ajatusmaailmassa ennen kaikkea tekninen alusta, joka mahdollistaa paljon erilaisia toimintoja – myös ilman ostamista. Ajattele isosti ja pohdi verkkokaupan toimintojen hyödyntämistä myös perinteisillä verkkosivuilla ja verkkopalveluissa.

Puhummekin usein asioinnin verkkokauppaistamisesta. On useita palveluita varsinaisen ostamisen lisäksi, kuten extranet, erilaiset asiakasportaalit, sekä  tarjouspyyntö-toiminnot ja palveluiden varaaminen, jotka nykyään on luontevinta toteuttaa verkkokauppa-alustan päälle.

Saat meiltä niin pienemmät vain muutaman tuotteen verkkokaupat kuin laajasti ominaisuuksia ja integraatioita sisältävät verkkopalvelut.

Selvitetään yhdessä voimmeko auttaa teidän asioinnin digitalisoinnissa.

Lähetä yhteydenottopyyntö suoraan asiantuntijalle.

Tuoksuva verkkokauppa

Verkkokaupan tulee tukea liiketoiminnan tavoitteita ja puhutella potentiaalisia asiakkaita.

Verkkokaupassa pätee samat lainalaisuudet kuin kivijalassa. Siinä missä myymälän tulee olla kohderyhmää kiinnostavaa, tulee verkkokaupan vastata valittujen kohderyhmien tarpeita. Kuten kivijalkamyymälässä, myös verkkokaupassa asiakaspalvelulla on iso merkitys.

Toteutamme verkkokauppaprojektit toimivaksi todetun prosessin mukaan.

1. Tarpeiden kartoitus

Asiantunteva myyntitiimimme kartoittaa asiakkaan toiveet ja liiketoiminnan tarpeet. Määrittely tarkentuu palvelumuotoiluprojektin aikana.

2. Palvelumuotoilu

Palvelumuotoiluvaiheessa tutustumme asiakkaan liiketoiminnan sekä loppuasiakkaan tarpeisiin, jotka muodostavat pohjan projektille. Näin saamme selville todelliset tavoitteet, joiden mukaan verkkokauppa saadaan toteuttamaan määriteltyjä ja mitattavia tavoitteita.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvaihe sisältää informaatioarkkitehtuurin suunnittelua, käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelua sekä teknistä suunnittelua. Suunnittelijamme hyödyntävät suunnittelussa alan parhaita käytänteitä ja palvelumuotoiluvaiheessa kerättyä tietoa.

4. Toteutus

Toteutusvaiheessa noudatamme tarkasti määriteltyjä hyviä käytänteitä ja Tammen omaa kehitysprossessia. Toteusvaihe jaetaan kahteen osaan: sivuston tekniseen kehitykseen ja käyttöönoton valmisteluun.

5. Julkaisu

Julkaisua ennen teemme tarkasti määritellyt testaukset: tekninen, visuaalinen ja saavutettavuus, joilla varmistamme sivuston toimivuuden. Julkaisuvaiheessa asiakas saa sivuston käyttökoulutuksen.

Turvallinen verkkokauppa

Olemme tukenasi myös verkkokaupan julkaisun jälkeen ja autamme kehittämään liiketoimintaasi asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukaan.

Tammi Ylläpito-sopimuksella turvaat verkkokauppasi toimivuuden ja voit rauhassa keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Saat kauttamme myös kattavat sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin palvelut, joilla saat tuotteillesi näkyvyyttä hakukoneissa ja kasvatat liikennettä verkkokauppaasi sosiaalisen median avulla.

Tutustu toteutuksiimme

ER Pahvityö on Oakhillin ja Tammi Digitalin pitkäaikainen asiakas

ER-Pahvityö

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Leppävirralla. Yritys halusi uusiutua ja alkaa panostamaan systemaattisesti myynnin kehittämiseen ja markkinoinnin säännölliseen tekemiseen. Samalla haluttiin uusia yrityksen verkkosivut ja päivittää yrityksen visuaalista ilmettä.

Lue lisää
UI/UX suunnittelua Oakhill Groupissa

Kansainvälinen koulutusviennin verkkokauppa Xamk:lle

Tammi Digital toteutti Xamk:lle kansainvälisen koulutusviennin verkkokaupan Edufication.com, jonka tavoitteena on olla maailman paras verkkokauppa, peitoten kaikki globaalit EdTech-alan verkkokaupat. Tutustu projektin vaiheisiin ja toteutukseen.

Lue lisää
pöydällä tietokoneen ruudulla sivuston mallikuva, kukkaruukku ja kahvikuppi

Verkkosivut Päijät-Hämeen asukkaille

Uusi paijatha.fi -verkkopalvelu kokoaa tietoa Päijät-Hämeen hyvinvointialueen hallinnosta ja päätöksenteosta sekä toimii porttina päijäthämäläisten julkisiin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluihin.

Lue lisää

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja ja aloitetaan suunnittelu!

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia