Verkkopalvelut ja integraatiot

Teknologioiden kehittyessä ja tarpeiden monipuolistuessa verkkosivut ovat yhä useammin dynaamisia sivustoja ja älykkäitä verkkopalveluita. Yhä useammin yksi liiketoiminnan tavoitteista on tarjota mahdollisimman helppo asiointi digitaalisesti verkossa.

Perinteisesti verkkosivut ovat staattisia sivustoja, joissa kaikki sisältö syötetään paikallisesti sivuston ylläpidossa. Integraatiot ovat korkeintaan yksinkertaisia rajapintoja tai lomakeupotuksia CRM- ja asiakastukijärjestelmiin, ei varsinaisia integraatiota.

Verkkopalvelulla tarkoitetaan dynaamista sivustoa, jolla voidaan hyödyntää automaatiota, keinoälyä ja robotiikkaa sekä vaativiakin integraatioita. Näiden avulla sivustosta muodostuu aito palvelukanava, ei pelkkä informaatioalusta.

Olemme toteuttaneet yli 50 erilaista taustajärjestelmäintegraatiota muun muassa seuraaviin järjestelmiin: Visma Netvisor, Visma Tampuuri ERP, M-Files, Monitor G5 ERP, Oracle Netsuite ERP, Suomi.fi, Paytrail, Telia tunnistus, Claned, Moodle, Visma Wintime, Fennoa ja lukemattomia muita.

Selvitetään yhdessä voimmeko olla avuksi teidän palveluiden digitalisoinnissa.

Lähetä yhteydenottopyyntö suoraan Tammen asiantuntijalle.

Integraatioilla sujuvampaa asiakaspalvelua

Verkkopalveluissa hyödynnetään tyypillisesti erilaisia tietojärjestelmien välisiä integraatioita, kuten varausjärjestelmät, verkkokaupat ja muut asiointipalvelut. Integraatioiden avulla haetaan tietoa muista palveluista, esimerkkinä pankkien tunnistautuminen tai ERP-järjestelmästä haettava verkkokaupan tuotesaldo. Haettu tieto voidaan siirtää vaikkapa laskutusjärjestelmään.

Tulevaisuudessa yhä useampi uusi verkkosivusto tulee olemaan moderni verkkopalvelu, joka mahdollistaa palveluiden käyttämisen ja asioimisen riippumatta paikasta ja ajasta.

Olemme toteuttaneet useita kymmeniä erilaisia järjestelmien välisiä integraatioita niin erillisprojekteina kuin osana verkkopalveluprojektia.

Kiinnostavaa luettavaa

Integraatiot – asiakkaat kertovat

Integraatio tarkoittaa kahden erillisen toiminnon yhdistämistä yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jolloin järjestelmät keskustelevat sujuvasti keskenään. Integraation tarvetta ei usein edes tiedosteta, ennen kuin joku kysyy: Eikö tätä oikeasti voi tehdä yhtään helpommin?

Lue lisää
pöydällä tietokoneen ruudulla sivuston mallikuva, kukkaruukku ja kahvikuppi

Verkkosivut Päijät-Hämeen asukkaille

Uusi paijatha.fi -verkkopalvelu kokoaa tietoa Päijät-Hämeen hyvinvointialueen hallinnosta ja päätöksenteosta sekä toimii porttina päijäthämäläisten julkisiin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluihin.

Lue lisää
UI/UX suunnittelua Oakhill Groupissa

Kansainvälinen koulutusviennin verkkokauppa Xamk:lle

Tammi Digital toteutti Xamk:lle kansainvälisen koulutusviennin verkkokaupan Edufication.com, jonka tavoitteena on olla maailman paras verkkokauppa, peitoten kaikki globaalit EdTech-alan verkkokaupat. Tutustu projektin vaiheisiin ja toteutukseen.

Lue lisää

Autamme kehittämään digitaalista asiakaskokemusta

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia