Verkkopalvelut ja integraatiot

Teknologioiden kehittyessä ja tarpeiden monipuolistuessa verkkosivut ovat yhä useammin dynaamisia sivustoja ja älykkäitä verkkopalveluita. Yhä useammin yksi liiketoiminnan tavoitteista on tarjota mahdollisimman helppo asiointi digitaalisesti verkossa.

Perinteisesti verkkosivut ovat staattisia sivustoja, joissa kaikki sisältö syötetään paikallisesti sivuston ylläpidossa. Integraatiot ovat korkeintaan yksinkertaisia rajapintoja tai lomakeupotuksia CRM- ja asiakastukijärjestelmiin.

Verkkopalvelulla tarkoitetaan dynaamista sivustoa, jolla voidaan hyödyntää automaatiota, keinoälyä ja robotiikkaa sekä vaativiakin integraatioita. Näiden avulla sivustosta muodostuu aito palvelukanava, ei pelkkä informaatioalusta.

Integraatioilla sujuvampaa asiakaspalvelua

Verkkopalveluissa hyödynnetään tyypillisesti erilaisia tietojärjestelmien välisiä integraatioita, kuten varausjärjestelmät, verkkokaupat ja muut asiointipalvelut. Integraatioiden avulla haetaan tietoa muista palveluista, esimerkkinä pankkien tunnistautuminen tai ERP-järjestelmästä haettava verkkokaupan tuotesaldo. Haettu tieto voidaan siirtää vaikkapa laskutusjärjestelmään.

Tulevaisuudessa yhä useampi uusi verkkosivusto tulee olemaan moderni verkkopalvelu, joka mahdollistaa palveluiden käyttämisen ja asioimisen riippumatta paikasta ja ajasta.

Olemme toteuttaneet useita kymmeniä erilaisia järjestelmien välisiä integraatioita niin erillisprojekteina kuin osana verkkopalveluprojektia.

Autamme kehittämään digitaalista asiakaskokemusta

Marian-Vainiomäki-Myyntiipäällikkö-Tammi-Digital

Marian Vainiomäki

Asiakkuudet ja myynti

040 505 7775 marian.vainiomaki@tammidigital.fi
Henri-Ala-Röyskö-Toimitusjohtaja-Tammi-Digital

Henri Ala-Röyskö

Asiakkuudet ja myynti

040 828 8914 henri.ala-roysko@tammidigital.fi
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Strategiset kumppanit ja suuret asiakkuudet

050 3881 000 manu.mesimaki@oakhill.fi