Verkkopalvelut ja integraatiot

Teknologioiden kehittyessä ja tarpeiden monipuolistuessa verkkosivut ovat yhä useammin dynaamisia sivustoja ja älykkäitä verkkopalveluita. Yhä useammin yksi liiketoiminnan tavoitteista on tarjota mahdollisimman helppo asiointi digitaalisesti verkossa.

Perinteisesti verkkosivut ovat staattisia sivustoja, joissa kaikki sisältö syötetään paikallisesti sivuston ylläpidossa. Integraatiot ovat korkeintaan yksinkertaisia rajapintoja tai lomakeupotuksia CRM- ja asiakastukijärjestelmiin, ei varsinaisia integraatiota.

Verkkopalvelulla tarkoitetaan dynaamista sivustoa, jolla voidaan hyödyntää automaatiota, keinoälyä ja robotiikkaa sekä vaativiakin integraatioita. Näiden avulla sivustosta muodostuu aito palvelukanava, ei pelkkä informaatioalusta.

Olemme toteuttaneet yli 50 erilaista taustajärjestelmäintegraatiota muun muassa seuraaviin järjestelmiin: Visma Netvisor, Visma Tampuuri ERP, M-Files, Monitor G5 ERP, Oracle Netsuite ERP, Suomi.fi, Paytrail, Telia tunnistus, Claned, Moodle, Visma Wintime, Fennoa ja lukemattomia muita.

Selvitetään yhdessä voimmeko olla avuksi teidän palveluiden digitalisoinnissa.

Lähetä yhteydenottopyyntö suoraan Tammen asiantuntijalle.

Integraatioilla sujuvampaa asiakaspalvelua

Verkkopalveluissa hyödynnetään tyypillisesti erilaisia tietojärjestelmien välisiä integraatioita, kuten varausjärjestelmät, verkkokaupat ja muut asiointipalvelut. Integraatioiden avulla haetaan tietoa muista palveluista, esimerkkinä pankkien tunnistautuminen tai ERP-järjestelmästä haettava verkkokaupan tuotesaldo. Haettu tieto voidaan siirtää vaikkapa laskutusjärjestelmään.

Tulevaisuudessa yhä useampi uusi verkkosivusto tulee olemaan moderni verkkopalvelu, joka mahdollistaa palveluiden käyttämisen ja asioimisen riippumatta paikasta ja ajasta.

Olemme toteuttaneet useita kymmeniä erilaisia järjestelmien välisiä integraatioita niin erillisprojekteina kuin osana verkkopalveluprojektia.

Kiinnostavaa luettavaa

Integraatiot – asiakkaat kertovat

Integraatio tarkoittaa kahden erillisen toiminnon yhdistämistä yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jolloin järjestelmät keskustelevat sujuvasti keskenään. Integraation tarvetta ei usein edes tiedosteta, ennen kuin joku kysyy: Eikö tätä oikeasti voi tehdä yhtään helpommin?

Lue lisää
Tammi Digital toteutti uuden keuda.fi sivuston 2021

Keuda

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla 10 eri toimipisteessä. Keuda tarjoaa räätälöityä koulutusta myös yrityksille ja yhteisöille. Tammi Digital toteuttaa Keudan uuden verkkosivuston.

Lue lisää
ER Pahvityö on Oakhillin ja Tammi Digitalin pitkäaikainen asiakas

ER-Pahvityö

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Leppävirralla. Yritys halusi uusiutua ja alkaa panostamaan systemaattisesti myynnin kehittämiseen ja markkinoinnin säännölliseen tekemiseen. Samalla haluttiin uusia yrityksen verkkosivut ja päivittää yrityksen visuaalista ilmettä.

Lue lisää

Autamme kehittämään digitaalista asiakaskokemusta

Henri-Ala-Röyskö-Toimitusjohtaja-Tammi-Digital

Henri Ala-Röyskö

Toimitusjohtaja

Asiakkuudet ja myynti

040 828 8914 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia