Liiketoimintaa tukevat verkkosivut

Verkkosivut, jotka tukevat liiketoiminnan kehittämistä, puhuttelevat käyttäjäpersoonina sekä potentiaalisia asiakkaita että työnhakijoita. Hyvin toteutetut verkkosivut löytyvät hakukoneista sekä mahdollistavat parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen niin sidosryhmillenne kuin sivuston ylläpitäjille.

Riippumatta siitä velvoittaako sivustoanne EU:n saavutettavuusdirektiivi, pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen saavutettavuuteen. Jopa 1.2 miljoonaa suomalaista tarvitsee jonkun asteista digitaalista saavutettavuutta näkökyvyn heikkenemisen tai vaikkapa värisokeuden takia. Me varmistamme, että kaikki kohderyhmänne henkilöt saavuttavat palvelunne.

Toteutamme verkkosivuratkaisut pääsääntöisesti käyttäen maailman yleisintä WordPress-julkaisujärjestelmään ja sen helppokäyttöistä Gutenberg-editoria. Visuaalisuus on vain puoli ruokaa, joten panostamme toteutuksissa sivuston käytettävyyteen, saavutettavuuteen ja helppoon päivittämiseen sekä turvaamme sivustosi Tammi Ylläpito -palvelulla.

Kehittämiemme Tammi Blocks -elementtien ja Tammi Admin -ylläpitokäyttöliittymän avulla käyttökokemus sekä julkisen sivuston käyttäjille, että ylläpitäjille on erinomainen ja saavutettava.

Selvitetään yhdessä voimmeko olla avuksi teidän palveluiden digitalisoinnissa.

Lähetä yhteydenottopyyntö suoraan Tammen asiantuntijalle.

Verkkosivun tavoitteet

Hyvä verkkosivu löytyy hakukoneista ja saa vierailijan tekemään sitä, mitä verkkosivun tavoitteeksi on määritelty. Oikein rakennetun verkkosivuston rakenne, tekstit ja kuvat tukevat sivustolle asetettuja tavoitteita.

Toteutamme verkkosivuprojektit alla esitetyt prosessin mukaisesti.

1. Tarpeiden kartoitus

Asiantunteva myyntitiimimme kartoittaa asiakkaan toiveet ja liiketoiminnan tarpeet. Määrittely tarkentuu palvelumuotoiluprojektin aikana.

2. Palvelumuotoilu

Palvelumuotoiluvaiheessa tutustumme asiakkaan liiketoiminnan sekä loppuasiakkaan tarpeisiin, jotka muodostavat pohjan projektille. Näin saamme selville todelliset tavoitteet, joiden mukaan verkkosivut saadaan toteuttamaan määriteltyjä ja mitattavia tavoitteita.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvaihe sisältää informaatioarkkitehtuurin suunnittelua, käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelua sekä teknistä suunnittelua. Suunnittelijamme hyödyntävät suunnittelussa alan parhaita käytänteitä ja palvelumuotoiluvaiheessa kerättyä tietoa.

4. Toteutus

Toteutusvaiheessa noudatamme tarkasti määriteltyjä hyviä käytänteitä ja Tammen omaa kehitysprossessia. Toteusvaihe jaetaan kahteen osaan: sivuston tekniseen kehitykseen ja käyttöönoton valmisteluun.

5. Julkaisu

Julkaisua ennen teemme tarkasti määritellyt testaukset: tekninen, visuaalinen ja saavutettavuus, joilla varmistamme sivuston toimivuuden. Julkaisuvaiheessa asiakas saa sivuston käyttökoulutuksen.

Toimiva verkkosivusto

Olemme apunasi myös sivujen julkaisun jälkeen ja autamme kehittämään sivustoa asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukaan. Tammi Ylläpito-sopimuksella turvaat verkkosivustosi toimivuuden ja voit rauhassa keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Kattava kuukausittainen raportti sisältää myös vinkit sivuston kehitykseen.

Verkkosivujen teknisen toteutuksen lisäksi saat kauttamme avun sisällöntuotantoon ja uuden sivuston digimainontaan. Tutustu alla Oakhillin kanssa yhteistyössä toteutettuihin projekteihin.

Tutustu toteutuksiin

JL-Tuotteet

JL-Tuotteet Oy on suomalainen kemianteollisuuden yritys, joka kehittää ja valmistaa maailman innovatiivisimpia ympäristöystävällisiä kemikaaleja metsä- ja autoteollisuuden tarpeisiin. Tuotteet ovat turvallisia niin ympäristön kuin käyttäjienkin kannalta. JL-Tuotteiden tuotekehitys ja tuotantolaitos sijaitsevat Pirkanmaalla, mistä tuotteita toimitetaan ympäri Suomen. Kevään 2021 aikana valmistui JL-Tuotteiden uusi verkkokauppa ja tuote-esite, joiden toteutuksesta vastasivat Tammi Digital ja Oakhill.

Lue lisää
Holvia.fi syntyi Oakhillin ja Tammi Digitalin yhteisprojektina

Holvia Group

Holvia yhdistää parhaat konepajapalvelut asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Holvia on syntynyt näkemyksestä, kokemuksesta ja aidosta halusta auttaa yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa. Perinteisen konepajan sijaan yritys toimii ns. hybridimallilla, jossa yhdistetään asiakkaat heille parhaiten sopiviin konepajapalveluihin – asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Mutta miten tähän päädyttiin?

Lue lisää
Tammi Digital toteutti uuden keuda.fi sivuston 2021

Keuda

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla 10 eri toimipisteessä. Keuda tarjoaa räätälöityä koulutusta myös yrityksille ja yhteisöille. Tammi Digital toteuttaa Keudan uuden verkkosivuston.

Lue lisää

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja ja aloitetaan suunnittelu!

Henri-Ala-Röyskö-Toimitusjohtaja-Tammi-Digital

Henri Ala-Röyskö

Toimitusjohtaja

Asiakkuudet ja myynti

040 828 8914 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia