Entopille uusi verkkosivusto

”Muutos oli tarpeen, sillä yritysilmeemme oli jo yli 20 vuotta vanha. Asiantuntevan kumppanin kanssa päädyimme yritysilmeen ja logon uudistamisen lisäksi uudistamaan verkkosivumme”, kertoo Entopin toimitusjohtaja Kimmo Määttänen.

Verkkopalvelu asiakkaiden tarpeisiin

Uusi verkkopalvelu haluttiin kehittää vastamaan asiakkaiden tarpeita. Tärkeä tavoite oli myös kehittää työnantajamielikuvaa sekä vastuullisuuden merkitystä Entopin toiminnassa. Oakhill toteutti sivuston suunnittelun uuden graafisen ilmeen mukaisesti ja Tammi Digital vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta ja sisältöjen kokonaisvaltaisesta uudistuksesta vastasi Oakhill.

Voit tutustua Oakhillin työvaiheisiin tarkemmin täällä.

Nykyaikaisilla verkkosivuilla on helppo liikkua kaikilla laitteilla, haettu tieto löytyy helposti ja yhteydenotto on helppoa. Entopin uusi sivusto on rakennettu sekä teknisesti että sisällöllisesti vastaamaan hakukoneiden vaatimuksia ja sivuston saavutettavuus on toteutuksessa huomioitu mahdollisimman kattavasti.

Entopin uusilla verkkosivuilla otettiin käyttöön megamenu-valikko, jonka avulla voidaan helposti kertoa yrityksen palveluista.

Ratkaisut käyttäjäystävällisyyden parantamiseen

Uutena ratkaisuna verkkosivuilla otettiin käyttöön niin sanottu megamenu-valikko, johon avautuu lyhyet kuvaukset Entopin tarjoamista palveluista. Sivukävijä saa helposti ja nopeasti tärkeää tietoa sisällöstä ilman ainuttakaan klikkausta. Mobiilinäkymässä on hyödynnetty Tammi Mobiilia, jonka avulla mobiilikäytöstä saadaan nopeampi ja käyttäjäystävällisempi.

Sivusto on toteutettu WordPress-alustalle. Toteutuksessa on hyödynnetty Tammi-lohkoja, jotka toimivat saumattomasti WordPressin omien natiivilohkojen kanssa. Räätälöity lohkoeditori varmistaa helpon ja selkeän sisällön ylläpidon.

Sivusto on rakennettu tulevaisuuteen peilaten ja tekniset valinnat mahdollistavat myös jatkokehityksen. Yhteistyö Tammen kanssa jatkuu Tammi Ylläpito -palvelun puitteissa.

Oakhill Groupin asiantuntijat ovat tuottaneet Entopille juuri sitä lisäarvoa, johon heille ei ole ollut omaa kompetenssia. Aivan kuten Entop haluaa auttaa ja tukea omia asiakkaitaan.

”Me insinöörit olemme mestareita oman alamme substanssiosaamisessa, mutta monesti kovin huonoja kertomaan omasta osaamisestamme. Tässä projektissa saimme keskittyä omaan ydinosaamiseemme ja asiantunteva kumppani on osannut hienosti poimia siitä kaiken olennaisen.”

Kimmo Määttänen, toimitusjohtaja, Entop Oy

Saattaisit olla kiinnostunut

UI/UX suunnittelua Oakhill Groupissa

Kansainvälinen koulutusviennin verkkokauppa Xamk:lle

Tammi Digital toteutti Xamk:lle kansainvälisen koulutusviennin verkkokaupan Edufication.com, jonka tavoitteena on olla maailman paras verkkokauppa, peitoten kaikki globaalit EdTech-alan verkkokaupat. Tutustu projektin vaiheisiin ja toteutukseen.

Lue lisää
pöydällä tietokoneen ruudulla sivuston mallikuva, kukkaruukku ja kahvikuppi

Verkkosivut Päijät-Hämeen asukkaille

Uusi paijatha.fi -verkkopalvelu kokoaa tietoa Päijät-Hämeen hyvinvointialueen hallinnosta ja päätöksenteosta sekä toimii porttina päijäthämäläisten julkisiin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluihin.

Lue lisää
ER Pahvityö on Oakhillin ja Tammi Digitalin pitkäaikainen asiakas

ER-Pahvityö

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Leppävirralla. Yritys halusi uusiutua ja alkaa panostamaan systemaattisesti myynnin kehittämiseen ja markkinoinnin säännölliseen tekemiseen. Samalla haluttiin uusia yrityksen verkkosivut ja päivittää yrityksen visuaalista ilmettä.

Lue lisää

Me autamme sinua, ota yhteyttä

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia