Integraatiot – asiakkaat kertovat

DOC:lle integraatio mahdollisti uusia palveluita asiakkaille

– Emme päässeet palveluissamme halutulle tasolle olemassa olevilla ratkaisuilla, joten meillä oli selkeä tarve integraatiolle. Avainasemassa oli muokattavuus ja nopea kehitys, kertoo Matti Viljanen DOC:lta. Ratkaisuna Tammi Digital toetutti integraation, joka yksinkertaisti M-Files-tiedonhallintaohjelmistossa olevien sopimusten sähköistä allekirjoittamista Visma Sign -ohjelmiston avulla.

Toteutettu integraatio mahdollisti DOC:lle täysin uusien palveluiden tarjoamisen asiakkailleen. Integraation avulla sopimuksen siirtyessä Vismaan, järjestelmä lähettää automaattisesti kutsut henkilöille, joiden tulee sopimus allekirjoittaa. Valmis, allekirjoitettu sopimus siirtyy automaattisesti takaisin omalle paikalleen M-Files-järjestelmään.

– Integraatioprojekti Tammi Digitalin kanssa sujui sovitulla tavalla ja aikataulussa. Projektia olemme jatkaneet kehitysrapeiden mukaan, pala kerrallaan, Viljanen kertoo.

Lahden Talot – asiakkaille helpompaa ja sujuvampaa asiointia

– Meillä oli aika uudistaa ja nykyaikaistaa vanhat verkkosivustomme. Halusimme uudistaa verkkosivustomme entistä helppokäyttöisemmiksi helpottamalla asiointia kanssamme, tuomalla tarvittavat tiedot esille entistä paremmin ja tekemällä sivuston selaamisesta sujuvaa ja mukavaa. Tavoitteenamme oli myös tehdä raikkaat ja modernin näköiset sivut, jotka ovat yhtenäiset uudistuneen brändimme kanssa, kertoo Lahden Talot Oy:n markkinointipäällikkö Piia Jokiaho.

Tammi Digital toteutti sivustouudistuksen yhteydessä integraation kiinteistöhallinnanohjelma Tampuuriin. Integraatio mahdollistaa Lahden Talot Oy:n asiakkaille sujuvamman ja miellyttävämmän käyttökokemuksen.

– Olemme tyytyväinen yhteistyöhön Tammi Digitalin kanssa. Integraation haasteellisuudesta huolimatta, työ on sujunut asiantuntevasti, asiakaslähtöisesti ja asiakkaan tarpeita ymmärtäen, sanoo Jokiaho kertoessaan projektin etenemisestä.

HELBUS – mobiilisovelluksen sivutuotteena syntyi arkea helpottava integraatio

Tammi Digital oli kehittämässä HELBUS:lle (Helsinki School of Business) omaa OaSIS -ohjelmistoa, jonka sivutuotteena syntyi erittäin hyödylliseksi osoittautunut integraatio Netvisor-taloushallinnon ohjelmiston kanssa. Laskuihin liittyvä integraatio ei ollut projektin päätavoitteena, mutta se säästää nyt 75 % ajasta, joka ennen käytettiin laskujen hallinnointiin.

– Opiskelijat näkevät nykyisen ja edellisen laskun profiilinsa kautta, ja maksujen seuranta on helpottunut, sanoo George Mossford, Academic Support Manager, HELBUS ja jatkaa:
– Yhteistyö Tammi Digitalin kanssa on ollut kokemuksena erittäin positiivinen. Koimme, että tarpeitamme kuunneltiin ja suunnitelmaa kehitettiin projektin edetessä. Lopullista tuotetta on helppo käyttää ja se on helpottanut meidän kaikkien arkea.

”Yhteistyö Tammi Digitalin kanssa on ollut kokemuksena erittäin positiivinen. Koimme, että tarpeitamme kuunneltiin ja suunnitelmaa kehitettiin projektin edetessä. Lopullista tuotetta on helppo käyttää ja se on helpottanut meidän kaikkien arkea.”

George Mossford, Academic Support Manager, HELBUS

Milloin integraatio on mahdollista toteuttaa?

– Integraatio voidaan luoda, kun yhdistettävistä ohjelmistoista löytyy hyödynnettävissä olevat rajapinnat. Mitä paremmin rajapinnat on dokumentoitu, sitä sujuvampaa on integraatioiden tekeminen. Aina ei tarvittavia rajapintoja löydy, mutta tarve toiminnolle voi olla kriittinen. Mikäli rajapintoja ei voida yhdistää suoraan toisiinsa, voidaan ohjelmistojen välillä käyttää ylimääräistä tulkkaavaa järjestelmää, kertoo Web Developer Markus Hälinen, joka on ollut toteuttamassa useita Tammen asiakkaiden integraatiota. Markus kannustaa ottamaan rohkeasti yhteyttä Tammen tiimiin, mikäli integraatioiden mahdollisuudet kiinnostavat.

Suunnitellaan yhdessä – me toteutamme!
Tammi Digitalin yhteystiedot löydät täältä

 

 

Avainsanat:

markkinointiviestintä , sisällöntuotanto , verkkosivut , wordpress , ylläpito

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

JL-Tuotteet

JL-Tuotteet Oy on suomalainen kemianteollisuuden yritys, joka kehittää ja valmistaa maailman innovatiivisimpia ympäristöystävällisiä kemikaaleja metsä- ja autoteollisuuden tarpeisiin. Tuotteet ovat turvallisia niin ympäristön kuin käyttäjienkin kannalta. JL-Tuotteiden tuotekehitys ja tuotantolaitos sijaitsevat Pirkanmaalla, mistä tuotteita toimitetaan ympäri Suomen. Kevään 2021 aikana valmistui JL-Tuotteiden uusi verkkokauppa ja tuote-esite, joiden toteutuksesta vastasivat Tammi Digital ja Oakhill.

Lue lisää
ER Pahvityö on Oakhillin ja Tammi Digitalin pitkäaikainen asiakas

ER-Pahvityö

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Leppävirralla. Yritys halusi uusiutua ja alkaa panostamaan systemaattisesti myynnin kehittämiseen ja markkinoinnin säännölliseen tekemiseen. Samalla haluttiin uusia yrityksen verkkosivut ja päivittää yrityksen visuaalista ilmettä.

Lue lisää
Holvia.fi syntyi Oakhillin ja Tammi Digitalin yhteisprojektina

Holvia Group

Holvia yhdistää parhaat konepajapalvelut asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Holvia on syntynyt näkemyksestä, kokemuksesta ja aidosta halusta auttaa yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa. Perinteisen konepajan sijaan yritys toimii ns. hybridimallilla, jossa yhdistetään asiakkaat heille parhaiten sopiviin konepajapalveluihin – asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Mutta miten tähän päädyttiin?

Lue lisää

Me autamme sinua, ota yhteyttä

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia