Keuda

Tammi Digital toteutti uuden keuda.fi sivuston 2021

Tammi Digital toteuttaa Keudan uuden verkkosivuston

”Keudan verkkosivun uudistaminen on ollut esille useaan kertaan useamman vuoden aikana. Koimme, että nykyinen alusta ja sivusto eivät enää palvelleet niin kuin halusimme eli olivat ns. tulleet jo tiensä päähän. Kaipasimme uudempaa, joustavampaa ratkaisua. Saavutettavuusdirektiivin myötä oli helppoa tehdä lopullinen ratkaisu uudistaa koko sivusto”, kertoo Keudalta verkkosivu-uudistuksen projektipäällikkö, markkinointikoordinaattori Minna Ruusunen.

Keuda kilpailutti mahdolliset palveluntarjoajat uuden verkkosivuston teknisen toteutukseen ja tekijäksi valikoitui Tammi Digital Oy.

”Meillä on vahva näkemys millaiset sivut haluamme, ja Tammelta odotamme tietenkin näiden ajatusten tuomista konkreettisiksi, näkyviksi ja yleisöä palveleviksi”, Ruusunen kuvaa Keudan odotuksia yhteistyölle.

Käyttäjäystävällisyys on tärkeää myös ylläpitäjän roolissa

Uudesta sivustosta halutaan käyttäjäystävällinen niin sivukävijöille kuin sivustoa päivittäville henkilöille. Laaja sivustokokonaisuus ei tule olemaan vain yhden tiimin käsissä, vaan sivustoa tullaan päivittämään useissa eri toimipisteissä useamman eri henkilön toimesta. Markkinoinnilla ja viestinnällä, yrityspalveluilla ja koulutuksista vastaavilla on erilaisia tarpeita sivuston päivittämisen suhteen.

Tammi Digital kartoittaa ja tarkentaa työpajassa palvelumuotoilun keinoin erilaiset sivuston ylläpitäjien käyttötapaukset sekä testaa esimerkkisivuston avulla valmiin visuaalisuuden toimivuuden.

”Uusimme hiljattain Tammi Digitalilla strategiamme, jonka tärkeinä teemoina korostuu entistä asiakaskeskeisempi tapa toimia. Perinteisesti asiakaskeskeisyys on verkkopalveluissa suunnannut katseet lähes yksinomaan siihen osaan sivustoa, joka näkyy julkisesti.

Nostamalla toiminnan keskiöön myös verkkopalveluiden ylläpitäjät sekä sivuston päivityksen helppouden, syntyy täysin uudenlaisia innovaatioita, joiden uskomme hyödyttävän myös Keudan sivuston lukuisia käyttäjiä”, kertoo Manu Mesimäki Tammi Digitalista.

Tammi Ketterän suunnittelua palvelumuotoilun keinoin

”Keskeisimmät tavoitteemme ovat, että tieto löytyisi helpommin, ja että Keuda näyttäytyisi innostavana opiskelupaikkana, haluttuna työpaikkana ja ketteränä kumppanina. Haluamme myös tuoda sivuillemme verkkokauppamaisuutta ja pyrkiä siihen, että sivustolla vierailija pääsisi kolmella klikkauksella etsimänsä tiedon äärelle”, summaa Ruusunen projektin tavoitteet Keudan näkökulmasta.

Uusi sivusto julkaistaan syksyllä 2021.

Avainsanat:

palvelumuotoilu , verkkopalvelu , wordpress

Sinua voisi myös kiinnostaa nämä

ER Pahvityö on Oakhillin ja Tammi Digitalin pitkäaikainen asiakas

ER-Pahvityö

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Leppävirralla. Yritys halusi uusiutua ja alkaa panostamaan systemaattisesti myynnin kehittämiseen ja markkinoinnin säännölliseen tekemiseen. Samalla haluttiin uusia yrityksen verkkosivut ja päivittää yrityksen visuaalista ilmettä.

Lue lisää

JL-Tuotteet

JL-Tuotteet Oy on suomalainen kemianteollisuuden yritys, joka kehittää ja valmistaa maailman innovatiivisimpia ympäristöystävällisiä kemikaaleja metsä- ja autoteollisuuden tarpeisiin. Tuotteet ovat turvallisia niin ympäristön kuin käyttäjienkin kannalta. JL-Tuotteiden tuotekehitys ja tuotantolaitos sijaitsevat Pirkanmaalla, mistä tuotteita toimitetaan ympäri Suomen. Kevään 2021 aikana valmistui JL-Tuotteiden uusi verkkokauppa ja tuote-esite, joiden toteutuksesta vastasivat Tammi Digital ja Oakhill.

Lue lisää
Holvia.fi syntyi Oakhillin ja Tammi Digitalin yhteisprojektina

Holvia Group

Holvia yhdistää parhaat konepajapalvelut asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Holvia on syntynyt näkemyksestä, kokemuksesta ja aidosta halusta auttaa yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa. Perinteisen konepajan sijaan yritys toimii ns. hybridimallilla, jossa yhdistetään asiakkaat heille parhaiten sopiviin konepajapalveluihin – asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Mutta miten tähän päädyttiin?

Lue lisää

Me autamme sinua, ota yhteyttä

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia