Salpausselän kisat 2022

Tammi Digital referenssi salppurin kisat

Salpausselän kisoille toteutettiin tapahtumaa palveleva verkkosivusto, joilta niin kisavieraat, median edustaja ja yhteistyökumppanit löytävät tarvittavat tiedot helposti ja nopeasti. Tietysti sivuston tuli myös tukea uutta ilmettä. Kieliversioita sivustolle haluttiin suomen lisäksi englanti.

–  Meillä oli lähes satavuotinen kisatapahtuma käsissä, mutta tapahtuman suuntaa lähdettiin hakemaan uusin arvoin ja ydinviestein. Totaalinen muutos tarkoitti käytännössä myös sitä, että aloitimme markkinointi- ja viestintäkanavien rakentamisen ihan alusta, kertoi projektin alkuvaiheista Salpausselän kisojen viestintä- ja mediapäällikkö Soili Hirvonen.

Uudesta kisaorganisaatiosta löytyi osaavia ihmisiä, joten Tammi Digitalin tehtäväksi jäi luoda sivuston rautalankamalli sekä sen mukainen sivustopohja WordPress-järjestelmän päälle.

– Rautalankamalli oli todella hyvä työkalu ja sen pohjalta sivustoa oli helppoa viedä haluttuun suuntaan, kertoo Hirvonen projektin etenemisestä.

Asiakas vastasi sivuston sisällön tuottamisesta sekä sen viennistä valmiille sivupohjalle. Sivusto on rakennettu niin, että asiakkaan on jatkossa helppo itse luoda sisältöä ja päivittää muun muassa uutisia, kilpailu- ja tapahtumainfoja, tuoda sivuille lisää kuvia ja tarvittaessa luomaan kokonaan uusia sivuja valmiiden pohjien mukaan.

Kuva-referenssi-Salppuri

Päivityksiä vuoden 2022 kisoihin

Salpausselän kisat ovat säilyttäneet vuodesta toiseen perinteisen tutun logonsa, mutta hieman kisojen ilme muuttuu vuosittain. Tammi Digital päivitti sivuston uuden, vuoden 2022 kisailmeen mukaiseksi. Sivusto on rakennettu WordPress-alustalle, jonka perinteinen sisällönhallinta vaihdettiin Gutenbergin lohkoeditoriin. Sivuston sisällön päivittäminen on nyt sujuvampaa ja selkeämpää.

– Yhteistyö Tammen kanssa on toiminut hienosti. Tarvittaessa olen saanut apua verkkosivujen päivityksiin liittyen, kertoo kertoo Salpausselän kisojen viestinnän tiimistä Ruusa Aalto.

Viime vuonna ei Salppurilla nähty kisavieraita, mutta vuoden 2022 kisat päästään järjestämään liveyleisön edessä. Lippukauppa on käynyt kuumana ja lippuja on päästy nyt myymään myös suoraan verkkosivujen kautta. Tammi Digital toteutti sivustolle Lippu.fi-palvelun upotuksen, jolloin ostotapahtuma onnistuu kätevästi yhdellä sivulla.

Turvalliset ja toimivat verkkosivut

Salpausselän kisojen sivusto on ollut alusta asti Tammi Ylläpito -palvelun kautta suojattuna hakkereilta sekä muilta tietoturvahyökkäyksiltä.

– Vaikka organisaatiosta löytyy paljon osaamista, on tämä sellainen osa-alue, jonka haluamme antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Emme voi ottaa riskiä, että kriittisellä hetkellä sivustolla menisi jotain rikki, se ei toimisi toivotulla tavalla tai pahimmassa tapauksessa kaatuisi kokonaan, Hirvonen on todennut.

Salpausselän kisat kokoavat maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn huiput Lahteen 25.-27.2.2022. Salppuri tarjoaa kattavan kokonaisuuden urheilua, viihdettä ja festaritunnelmaa!

Tutustu sivustoon ja leiskauta mukaan kisatunnelmaan: Salpausselän kisat 2022

Avainsanat:

verkkokauppa , woocommerce , wordpress

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

ER Pahvityö on Oakhillin ja Tammi Digitalin pitkäaikainen asiakas

ER-Pahvityö

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Leppävirralla. Yritys halusi uusiutua ja alkaa panostamaan systemaattisesti myynnin kehittämiseen ja markkinoinnin säännölliseen tekemiseen. Samalla haluttiin uusia yrityksen verkkosivut ja päivittää yrityksen visuaalista ilmettä.

Lue lisää
Seinäjoen Koulutuskuntayhtymä Sedu verkkosivut

Seinäjoen koulutus­kunta­yhtymä Sedu

Tammi Digital Oy valittiin Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun uuden verkkopalvelun toteuttajakumppaniksi marraskuussa 2021 järjestetyn julkisen kilpailutuksen perusteella. Kyseessä on mittava verkkosivu-uudistus, joka suunnitellaan palvelemaan viiden yksikön ja yli 10 000 vuosittaisen opiskelijan virtaa.

Lue lisää

JL-Tuotteet

JL-Tuotteet Oy on suomalainen kemianteollisuuden yritys, joka kehittää ja valmistaa maailman innovatiivisimpia ympäristöystävällisiä kemikaaleja metsä- ja autoteollisuuden tarpeisiin. Tuotteet ovat turvallisia niin ympäristön kuin käyttäjienkin kannalta. JL-Tuotteiden tuotekehitys ja tuotantolaitos sijaitsevat Pirkanmaalla, mistä tuotteita toimitetaan ympäri Suomen. Kevään 2021 aikana valmistui JL-Tuotteiden uusi verkkokauppa ja tuote-esite, joiden toteutuksesta vastasivat Tammi Digital ja Oakhill.

Lue lisää

Me autamme sinua, ota yhteyttä

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia