Seinäjoen koulutus­kunta­yhtymä Sedu

Seinäjoen Koulutuskuntayhtymä Sedu verkkosivut

Tammi Digital toteuttaa Sedun uuden verkkopalvelun

Kyseessä on mittava verkkosivu-uudistus, joka suunnitellaan palvelemaan viiden yksikön ja yli 10 000 vuosittaisen opiskelijan virtaa. Tammen vastuulla oleva laaja kokonaisratkaisu koostuu verkkosivustosta, useista integraatioista ja digitaalisen asioinnin ratkaisuista. Sopimus kattaa lisäksi sivuston 48 kuukauden mittaisen teknisen ylläpidon ja jatkokehittämisen palvelut.

Erityisen vaativan projektista tekee verkkopalvelun laaja käyttäjäkunta myös sisällön ylläpidon näkökulmasta, sillä lähes 600 työntekijän yhteisössä verkkosivuston käyttäjärooleja on lukuisia.

Tarjouskilpailusta teki alan yleiseen linjaan nähden poikkeuksellisen siihen jo tarjousvaiheessa kuulunut visuaalisen suunnittelun osuus. Tarjoajat sisällyttivät tekniseen toteutustarjoukseen myös ehdotuksen sivuston uudesta visuaalisesta ilmeestä.

Yhteinen tavoite kiteytetty ensitapaamisella

”Tammi Digital Oy teki parhaan tarjouksen. Siellä oli todella tutustuttu Seduun ja paneuduttu tarjouksen tekemiseen yksityiskohtaisesti. Verkkosivusto www.sedu.fi on meidän tärkein kanavamme esitellä koulutustarjontamme ja näyttää osaamistamme eri ammattialoilla ja muun muassa pedagogisessa osaamisessa, yrittäjyydessä ja kansainvälisyydessä. 

Yhteinen tavoite kiteytettiin jo ensitapaamisessa Tammi Digital Oy:n kanssa. Olemme päässeet yhteistyössä hyvään vauhtiin. Käyttäjiä kuullaan ensimmäiseksi, palvelumuotoilutyöpajat on kalenterissa. Kesällä olemme valmiit julkaisemaan uudistuneen koulutustarjottimemme, ja syksyllä Sedun verkkosivusto palvelee asiakkaitamme entistä paremmin”, kertoo Anna-Kaisa Koitto, viestintä- ja markkinointipäällikkö Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedusta.

Tammen hallituksen puheenjohtaja Manu Mesimäki hehkuttaa: ”Tämä on loistavaa! Sedu on meidän mittakaavassamme huomattava, yli 6 kuukautta kestävä projekti ja tukee erinomaisesti yrityksemme matkaa kohti vaativien verkkopalveluiden toteuttajien kärkeä Suomessa. Projektin toteutusprosessissa tulee olemaan vahvasti läsnä palvelumuotoilun menetelmät ja ketterä, osallistava kehittäminen.” 

Lisätietoja projektista

Manu Mesimäki
manu.mesimaki@oakhill.fi
050 388 1000

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu
Sedu on yli 5000 opiskelijan ja 600 tekijän yhteisö. Kokonaisopiskelijavirta on vuosittain yli 10 000. Lisä- ja täydennyskoulutusta tarvitaan alalla kuin alalla. Tutkinnon suorittaa vuosittain yli 2000 osaajaa ja ammattilaista. Sedu räätälöi joustavat oppimispolut niin nuorille kuin aikuisille urapolun ensimmäisistä askelista pitkälle tulevaisuuteen. Sedun toimipisteet sijaitsevat Ilmajoella, Kurikassa, Lapualla, Lappajärvellä, Seinäjoella, Vaasassa ja Ähtärissä. Tarpeen mukaan Sedulla on kyky toimia joustavasti ympäri Suomen.
www.sedu.fi

Tammi Digital Oy
Tammi on lahtelaiseen Oakhill Groupiin kuuluva, verkkosivustoihin ja digitaalisen asioinnin palveluihin erikoistunut ohjelmistotalo. Oakhill Groupin muut yritykset ovat markkinointiviestinnän ulkoistettuihin palveluihin erikoistunut Oakhill Oy sekä yritysvastuun ja kestävän kehityksen kaupallistamiseen erikoistunut asiantuntijayritys Think Further Oy

Avainsanat:

palvelumuotoilu , verkkopalvelu , wordpress

Sinua voisi myös kiinnostaa nämä

ER Pahvityö on Oakhillin ja Tammi Digitalin pitkäaikainen asiakas

ER-Pahvityö

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Leppävirralla. Yritys halusi uusiutua ja alkaa panostamaan systemaattisesti myynnin kehittämiseen ja markkinoinnin säännölliseen tekemiseen. Samalla haluttiin uusia yrityksen verkkosivut ja päivittää yrityksen visuaalista ilmettä.

Lue lisää

JL-Tuotteet

JL-Tuotteet Oy on suomalainen kemianteollisuuden yritys, joka kehittää ja valmistaa maailman innovatiivisimpia ympäristöystävällisiä kemikaaleja metsä- ja autoteollisuuden tarpeisiin. Tuotteet ovat turvallisia niin ympäristön kuin käyttäjienkin kannalta. JL-Tuotteiden tuotekehitys ja tuotantolaitos sijaitsevat Pirkanmaalla, mistä tuotteita toimitetaan ympäri Suomen. Kevään 2021 aikana valmistui JL-Tuotteiden uusi verkkokauppa ja tuote-esite, joiden toteutuksesta vastasivat Tammi Digital ja Oakhill.

Lue lisää
Tammi Digital toteutti uuden keuda.fi sivuston 2021

Keuda

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla 10 eri toimipisteessä. Keuda tarjoaa räätälöityä koulutusta myös yrityksille ja yhteisöille. Tammi Digital toteuttaa Keudan uuden verkkosivuston.

Lue lisää

Me autamme sinua, ota yhteyttä

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia