Referenssit

Tammi Digital on luotettava kumppani verkkosivujen, verkkokauppojen sekä laajempien digitaalisia ratkaisuja sisältävien verkkopalveluiden toteutukseen

Valitse kiinnostavimmat aihealueet alla olevista tai tutustu kaikkiin.

Toteutimme verkkosivut uudelle huippuravintolalle. Oakhill vastasi Atelier7:n brändi-ilmeestä ja visuaalisesta konseptista aina suunnittelusta käytännön toteutukseen. Tutustu verkkosivuprojektiin.

Lue lisää
malli ravintolan verkkosivuista kannettavalla tietokoneella

Pihasiistiksi Oy uudisti yritysilmeensä ja verkkopalvelunsa yhdessä Oakhill Groupin kanssa. Tutustu projektin tavoitteisiin, vaiheisiin ja lopputulokseen.

Lue lisää

Tammi Digital Oy on valittu uuden riveria.fi -sivuston toteuttajaksi. Sivusto julkaistaan keväällä 2023. Tutustu projektin käynnistäneen palvelumuotoiluprosessin työvaiheisiin.

Lue lisää

Oakhill Group toteutti Salpausselän 100 v. juhlakisoille markkinointistrategian ja konseptin suunnittelun, uudet verkkosivut ja tuottaa markkinointia palveluna. Tutustu miten toteutimme verkkosivuston kansainväliselle suurtapahtumalle, joka palvelee useita eri kohderyhmiä.

Lue lisää
Salpausselän kisojen verkkosivunäkumä tietokoneella ja puhelimelle

Lahtelaiseen Oakhill Groupiin kuuluva Tammi Digital Oy on valittu kehittämään Turun kaupungin ja sen 17 ympäristökunnan omistaman jätehuoltoyhtiön Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n uusi verkkosivusto, joka korvaa kokonaisuudessaan nykyisen lsjh.fi -sivuston. Projekti käynnistyi syyskuussa 2022 ja uusi verkkopalvelu julkaistaan talvella 2023.

Lue lisää
Tammi Digitalilta Lounais-Suomen Jätehuollolle uusi verkkosivu

Entop uudisti yritysilmeen ja verkkopalvelunsa yhdessä Oakhill Groupin kanssa. Tutustu projektin tavoitteisiin, vaiheisiin ja lopputulokseen.

Lue lisää

Uusi paijatha.fi -verkkopalvelu kokoaa tietoa Päijät-Hämeen hyvinvointialueen hallinnosta ja päätöksenteosta sekä toimii porttina päijäthämäläisten julkisiin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluihin.

Lue lisää
pöydällä tietokoneen ruudulla sivuston mallikuva, kukkaruukku ja kahvikuppi

Tammi Digital toteutti Xamk:lle kansainvälisen koulutusviennin verkkokaupan Edufication.com, jonka tavoitteena on olla maailman paras verkkokauppa, peitoten kaikki globaalit EdTech-alan verkkokaupat. Tutustu projektin vaiheisiin ja toteutukseen.

Lue lisää
UI/UX suunnittelua Oakhill Groupissa

Tammi Digital Oy ja Merivaara ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Merivaaralle kehitetään digitaalisen asioinnin alustaratkaisuun perustuva uusi merivaara.com verkkopalvelu.

Lue lisää
Tammen verkkopalveluprojektin hallinnan näkymä tietokoneen näytöllä

Salpausselän kisat koki täydellisen muutoksen vuonna 2021. Tammi Digital toteutti Salpausselän kisoille uuden ilmeen mukaisen, tapahtumaa palvelevan verkkosivuston, jolta niin kisavieraat, median edustajat ja yhteistyökumppanit löytävät tarvittavan tiedon helposti ja nopeasti.

Lue lisää
Tammi Digital referenssi salppurin kisat

Tammi Digital Oy valittiin Päijät-Hämeen hyvinvointialueen uuden verkkopalvelun toteuttajakumppaniksi syksyllä 2021 järjestetyn julkisen kilpailutuksen perusteella. Uuden verkkopalvelun käyttäjiä ovat Päijät-Hämeen hyvinvointialueen asukkaat ja asiakkaat, henkilöstö, järjestöjen edustajat sekä poliittiset päättäjät. Päijät-Hämeen hyvinvointialueella asuu yli 200 000 asukasta.

Lue lisää
tiedote paijathameen hyvinvointialue verkkosivusto

Tammi Digital Oy valittiin Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun uuden verkkopalvelun toteuttajakumppaniksi marraskuussa 2021 järjestetyn julkisen kilpailutuksen perusteella. Kyseessä on mittava verkkosivu-uudistus, joka suunnitellaan palvelemaan viiden yksikön ja yli 10 000 vuosittaisen opiskelijan virtaa.

Lue lisää
Seinäjoen Koulutuskuntayhtymä Sedu verkkosivut

Tammi Digital ja XAMK – Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa tullaan kehittämään XAMK:lle kansainvälisen koulutusviennin digitaalista kauppapaikkaa. Sopimus sisältää verkkopalvelun palvelumuotoilun, toteutuksen sekä sivuston ylläpidon.

Lue lisää
XAMK Heikki Saastamoinen ja Tammi Mesimäki kättelevät yhteistyösopimuksen

JL-Tuotteet Oy on suomalainen kemianteollisuuden yritys, joka kehittää ja valmistaa maailman innovatiivisimpia ympäristöystävällisiä kemikaaleja metsä- ja autoteollisuuden tarpeisiin. Tuotteet ovat turvallisia niin ympäristön kuin käyttäjienkin kannalta. JL-Tuotteiden tuotekehitys ja tuotantolaitos sijaitsevat Pirkanmaalla, mistä tuotteita toimitetaan ympäri Suomen. Kevään 2021 aikana valmistui JL-Tuotteiden uusi verkkokauppa ja tuote-esite, joiden toteutuksesta vastasivat Tammi Digital ja Oakhill.

Lue lisää

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla 10 eri toimipisteessä. Keuda tarjoaa räätälöityä koulutusta myös yrityksille ja yhteisöille. Tammi Digital toteuttaa Keudan uuden verkkosivuston.

Lue lisää
Tammi Digital toteutti uuden keuda.fi sivuston 2021

Holvia yhdistää parhaat konepajapalvelut asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Holvia on syntynyt näkemyksestä, kokemuksesta ja aidosta halusta auttaa yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa. Perinteisen konepajan sijaan yritys toimii ns. hybridimallilla, jossa yhdistetään asiakkaat heille parhaiten sopiviin konepajapalveluihin – asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Mutta miten tähän päädyttiin?

Lue lisää
Holvia.fi syntyi Oakhillin ja Tammi Digitalin yhteisprojektina

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Leppävirralla. Yritys halusi uusiutua ja alkaa panostamaan systemaattisesti myynnin kehittämiseen ja markkinoinnin säännölliseen tekemiseen. Samalla haluttiin uusia yrityksen verkkosivut ja päivittää yrityksen visuaalista ilmettä.

Lue lisää
ER Pahvityö on Oakhillin ja Tammi Digitalin pitkäaikainen asiakas

Integraatio tarkoittaa kahden erillisen toiminnon yhdistämistä yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jolloin järjestelmät keskustelevat sujuvasti keskenään. Integraation tarvetta ei usein edes tiedosteta, ennen kuin joku kysyy: Eikö tätä oikeasti voi tehdä yhtään helpommin?

Lue lisää

Alfaroc Logistics on sisälogistiikan ulkoistamispalveluja sekä varastointi- ja käsittelypalveluja tarjoava lahtelainen yritys. Alfarocille valmistui loppuvuonna 2019 logistiikkakeskus Kujalan yritysalueelle Lahdessa, E75:n ja valtatie 12 välittömään läheisyyteen. Alueelta on erinomaiset yhteydet joka puolelle Suomea ja se on helppo saavuttaa ilman ruuhkia. Vastaavaa helppoutta haluttiin saavuttaa myös uudistettavilla verkkosivuilla sekä uudenlaisella markkinointiviestinnän tekemisellä.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Me autamme sinua, ota yhteyttä

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia