Haluatko tulla mukaan rakentamaan kasvavaa ohjelmistotaloa Lahteen?

 

Tammi Digital Oy on syntynyt sen omistajien kokemuksien synnyttämästä tahtotilasta perustaa yritys, jossa asiakaskokemus, ihmisten hyvinvointi ja kannattava liiketoiminta ovat keskiössä. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet kasvaa ja kehittyä, mutta samalla luoda työpaikka, jossa sekä ihmiset että asiakkaat kukoistavat. Etsimme tekijöitä, jotka suhtautuvat arvoihimme samalla tavoin kuin me, ja ovat valmiita kasvamaan kanssamme. Tammi Digital on ulkoistettuja markkinointiviestinnän palveluita tarjoavan Oakhill Oy:n tytäryhtiö. Liikevaihtomme oli lähes 0,7milj. euroa. 

Olemme kehittämässä modernia, johtavia julkaisujärjestelmiä tukevaa verkkosivujen teknisen ylläpidon alustaa, ja vahvistamme tiimiämme vahvoilla osaajilla, joilla on intoa ja kykyä luoda täysin uutta ohjelmistoa. 

Tekijä löydetty ja haku päättynyt!!

Frontend-kehittäjä

 

Toivomme kokemusta monipuolisista frontend-puolen toteutuksista. Arvostamme erityisesti silmää UI-suunnitteluun ja kiinnostusta sekä osaamista käyttäjäkokemuksen (UX) suunnitteluun.

Toivottu aloitusajankohta on 18.5.2020.

Odotamme osaamista:

  • Vahvaa osaamista: JQuery, JavaScript, HTML5, CSS, Bootstrap
  • Responsiivisten sivustojen toteuttamisesta
  • Kokemusta React-, Angular- tai Vue-ohjelmistokehityksestä
  • Osaamista tiedon visuaalisesta esittämisestä modernein tekniikoin (graafit, kaaviot)
  • Eri julkaisujärjestelmien tuntemusta.

Tekijä löydetty ja haku päättynyt!!

Backend-kehittäjä

 

Toivomme kokemusta monipuolisista toteutuksista sekä erilaisten rajapintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Sinulla on kokemusta joko Laravel-, Express- tai Sails-frameworkista. Eri julkaisujärjestelmien tunteminen on etu.

Toivottu aloitusajankohta on 11.5.2020.

Odotamme osaamista:

  • Vahvaa osaamista: PHP, JavaScript, TypeScript
  • Kokemusta MVC-ohjelmointimallista
  • MySQL- ja MongoDB-tietokantojen suunnittelusta ja ylläpidosta

Full-stack-kehittäjä

 

Toivomme kokemusta backend- ja frontend-toteutusten yhteensovittamisesta sekä tuntemusta rajapintojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Mikäli mahdollista, toimit projektin teknisenä asiantuntijana ja vastaat valituista teknologioista sekä kokonaisarkkitehtuurista.

Odotamme, että toimit luottopelaajanamme tärkeässä kehitysprojektissa vastaten kokonaistoteutuksesta. Hallitset modernit tekniikat ja haluat tuottaa laadukasta, hyvin dokumentoitua ohjelmistopalvelua. Sinulla tulee olla kokemusta Amazon Web Services- tai Azure-pohjaisista ohjelmistototeutuksista.

Toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian.

Projekti alkaa heti, joten nopeus on valttia – haastattelemme heti potentiaaliset hakijat ja teemme päätökset nopealla aikataululla.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Laita hakemus ja CV osoitteeseen heidi.nora-klemetti@tammidigital.fi tai soita meille ja sovitaan aika haastattelulle.
Ole nopea, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja: Heidi Nora-Klemetti, projektipäällikkö, puh. +358 50 598 1115
heidi.nora-klemetti@tammidigital.fi.

Tilaa blogimme sähköpostiisi