Tule mukaan timanttiseen tiimiin

Meillä on Tammessa hyvä draivi päällä ja olemme määrätietoisesti laajentamassa palveluitamme kattamaan asiakkaidemme liiketoiminnan digitaalisen asiakaskokemuksen kaikki vaiheet ja kosketuspisteet.

Kehitämme aktiivisesti asiakkaidemme kanssa uusia toimintamalleja ja palveluita, jotka konkretisoituvat asiakkaamme liiketoimintaa tukevina käyttäjälähtöisinä verkkopalveluina ja uutta liiketoimintaa mahdollistavina verkkokaupparatkaisuina.

Asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen ja asiakkaillemme aitoa lisäarvoa tuottavien palveluiden ja toimintatapojen kehittäminen osaksi Oakhill Groupiin kuuluvien yhtiöiden arkea on tulevan kasvumme painopistealue.

Etsimme kasvavaan joukkoomme nohevaa ja pystyvää WordPress-kehittäjää

Oletko intohimoinen WordPress-kehittäjä, joka etsii itselleen uusia ja mielenkiintoisia haasteita? Haluatko päästä kehittämään ja kehittymään niin verkkosivujen suunnittelun, toteutuksen sekä kehittämisen parissa? Omaatko positiivisen can-do asenteen ja olet valmis hieman haastamaan itseäsi? Jos vastauksesi on kyllä – olet mahdollisesti juuri se henkilö jota etsimme, sillä haemme Tammi Digitalin joukkoon kahta WordPress kehittäjää vahvistamaan verkkopalvelutiimiämme.

Työn kuvaus

Tammen WordPress kehittäjänä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Työtehtäväsi koostuvat uusien verkkopalveluiden suunnitteluun osallistumisesta sekä niiden teknisestä toteuttamisesta. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu verkkosivujen jatkuvaa kehittäminen osana osaavaa ja kokenutta tiimiämme. Pääset testaamaan alan uusimpia toimintoja, ottamaan niitä käyttöön ja vastaamaan niiden jatkokehittämisestä osaamisesi puitteissa. Pääset myös ratkomaan asiakkaidemme tarpeita/kehitysideoita ja vaikuttamaan näin suoraan heidän liiketoimintansa kehittymiseen.

Tammella voit työskennellä Lahden toimistoltamme, mutta työskentely onnistuu loistavasti myös etänä kotoa käsin.

Jos nämä asiat innostavat sinua, olet etsimämme henkilö:

 • Kehittyminen WordPressin ja verkkopalveluiden ammattilaiseksi. Halu kehittää ja kehittyä on mielestämme avainsana menestymiseen; jos haluat päästä kehittämään osaamistasi hands on –periaatteella, tarjoamme sinulle mahdollisuuden nostaa osaamisesi seuraavalle tasolle tuomalla sinulle toteutettavaksi monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä; toimit osana kokenutta teknistä tiimiämme.
 • Kehittyminen, haasteet ja vastuu. Kannustamme kehittämään ja löytämään uusia tehokkaita sekä inspiroivia työtapoja ja arvostammekin innostuneisuuttasi testata uusia keinoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Huolehdimme ja tuemme myös omaa urakehitystäsi; meille on tärkeää, että myös sinä menestyt.
 • Olla osa kasvavaa konsernia. Haluatko olla osana Tammen kasvutarinaa? Olemme jyrkässä nousukiidossa oleva yhtiö ja kuulumme alati kasvavaan Oakhill Group -konserniin. Eteenpäin menevänä työnantajana pystymme tarjoamaan sinulle myös jatkossa urakehityksesi kannalta mielenkiintoisia mahdollisuuksia.
 • Avoin ja innostava työilmapiiri. Haluatko tehdä töitä ympäristössä, jossa saat äänesi kuuluviin eikä tyhmiä kysymyksiä ole? Olemme päivittäin yhteydessä ja vaihdamme ajatuksia niin itse työstä kuin muista yrityksen asioista. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan.
 • Etätyöt ja itsenäinen työskentely. Meillä voit tehdä töitä myös etänä. Tarjoamme onnistuneeseen ja motivoivaan etätyöskentelyyn kaikki tarvittavat välineet.Mitä odotamme sinulta? 
 • Aiempaa työkokemusta WordPress verkkopalveluiden kehittämisestä
 • Aikaisempaa kokemusta modernista verkkopalvelukehittämisestä
 • Ymmärrystä ja kokemusta moderneista web kehittämisen trendeistä, kuten:
  • Headless, React, AMP, SPA, Automation Testing, Serverless, Mobile-First, API-first jne
 • Sujuvaa kykyä viestiä suomeksi ja englanniksi
 • Aiempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä

 

Koemme erittäin positiivisena: 

 • Omat WordPress työnäytteet tai sanallinen kuvaus projekteista joissa olet ollut aktiivisesti WordPress kehittäjän roolissa
 • Alan koulutuksen (mielellään vähintään alempi korkeakoulututkinto) tai korvaaminen vastaavalla työkokemuksella
 • Kirjalliset suositukset
 • Olet käyttänyt Office 365 -sovelluksia

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemus, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi päätit hakea juuri tätä paikkaa. Lähetä samalla CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi. Täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: antti.immonen@tammidigital.fi otsikolla ”WordPress kehittäjä”.

Soita tai laita viestiä niin jutellaan lisää

Antti Immonen
antti.immonen@tammidigital.fi
040 185 2001

Harjoittelija, testaaja, järjestelmäarkkitehti, asiakastukihenkilö ja tekninen projektipäällikkö

Tammella jatkuvasti käynnissä useita verkkosivu- ja verkkokauppaprojekteja sekä yhä useammin myös erittäin laajoja verkkopalveluprojekteja, joiden toteutukseen kartoitamme lisäkäsiä.  Erityisesti haemme henkilöitä, joilla on kokemusta ja näyttöä vaativista verkkopalveluprojekteista niin devauksen, testauksen, järjestelmäarkkitehtuurien kuin myös integraatioiden toteutuksesta, suunnittelusta ja dokumentoinnista.

Osaaminen WordPressistä, Drupalista tai muista julkaisujärjestelmistä ja eri verkkokauppa-alustoista on iso plussa mutta koulutamme tekijöitä jatkuvasti, joten jos teemat ja Tammen arvon kiinnostaa, kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä.

Arvostamme myös haluasi toimia mentorina tiimiemme nuoremmille tekijöille ja mahdollisille harjoittelijoille.

Olemme avoimia erilaisille kumppanuuksille, joten työsuhteen lisäksi myös laskutus oman yrityksesi toimesta on mahdollista.

Ota yhteyttä CV:n ja oman tarinasi kera ja jatketaan keskustelua.

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen: manu.mesimaki@oakhill.fi

Soita tai laita viestiä niin jutellaan lisää

Manu Mesimäki
manu.mesimaki@oakhill.fi
050 388 1000

Tammen arvot

Luotettava toiminta

Teemme niin kuin lupaamme. Toimintamme on läpinäkyvää ja viestimme avoimesti.

Ihmiset edellä

Hyvinvoivat työntekijät kasvavat, kukoistavat ja ovat kaiken perusta. Tuotamme digitaalisia ratkaisuja ihmiseltä ihmiselle.

Hyvinvoiva yritys

Aitoa lisäarvoa ja liiketoimintaa kehittäviä ratkaisuja ammattimaisesti johdettuna ja toteutettuna.

Hain töihin Tammelle, koska ihmiset vaikuttivat aidosti viihtyvän työssään. Nyt olen saanut todeta, että meillä on timanttinen työyhteisö ja tiimityöskentely yritysten välillä on saumatonta. Vaikeistakin asioista on helppo puhua ja arvot todella näkyvät arjessamme.

-Laura Kemppi, palvelumuotoilija