Tule mukaan timanttiseen tiimiin – rekry on auki

Meillä on Tammessa hyvä draivi päällä ja olemme määrätietoisesti laajentamassa palveluitamme kattamaan asiakkaidemme liiketoiminnan digitaalisen asiakaskokemuksen kaikki vaiheet ja kosketuspisteet.

Oletko Sinä meidän uusi teknisesti orientoitunut avainasiakaspäällikkö, harjoittelija, järjestelmäarkkitehti, projektipäällikkö tai team leader, testaaja tai WordPress-kehittäjä?

Jos tuntuu omalta, lue ihmeessä eteenpäin tai laita suoraan hakemusta tulemaan.

Avoimet paikat nyt

WordPress-kehittäjiä (front ja full stack)

Lahti tai etätyöskentely

Lue lisää
Tammi Digital ihmislähtöinen ohjelmistotalo

Avainasiakaspäällikkö

Lahti tai etätyöskentely

Lue lisää
Tammi Digital ihmislähtöinen ohjelmistotalo

Avoin hakemus (myynti, kehitys, pamu, harjoittelu)

Lahti tai etätyöskentely

Lue lisää

”Oltuani Tammella sen alkuajoista lähtien olen todistanut merkittävää kasvua, ei ainoastaan työyhteisön lukumäärässä, vaan myös tekemisessä, jota kehitetään jatkuvasti paremmaksi! On mukava tulla hyvän, kannustavan työporukan kanssa töihin.

Itse ohjelmistokehittäjänä pidän myös siitä, että saan vapaasti ja järkevästi kehittää ja vaikuttaa työkaluihin, joilla ohjelmistoja rakennetaan.”

Henri Korpela, web- ja ohjelmistokehittäjä

Tammen arvot

Luotettava toiminta

Teemme niin kuin lupaamme. Toimintamme on läpinäkyvää ja viestimme avoimesti.

Ihmiset edellä

Hyvinvoivat työntekijät kasvavat, kukoistavat ja ovat kaiken perusta. Tuotamme digitaalisia ratkaisuja ihmiseltä ihmiselle.

Hyvinvoiva yritys

Aitoa lisäarvoa ja liiketoimintaa kehittäviä ratkaisuja ammattimaisesti johdettuna ja toteutettuna.

Hain töihin Tammelle, koska ihmiset vaikuttivat aidosti viihtyvän työssään. Nyt olen saanut todeta, että meillä on timanttinen työyhteisö ja tiimityöskentely yritysten välillä on saumatonta. Vaikeistakin asioista on helppo puhua ja arvot todella näkyvät arjessamme.

-Laura Kemppi, palvelumuotoilija

Töitämme

JL-Tuotteet

JL-Tuotteet Oy on suomalainen kemianteollisuuden yritys, joka kehittää ja valmistaa maailman innovatiivisimpia ympäristöystävällisiä kemikaaleja metsä- ja autoteollisuuden tarpeisiin. Tuotteet ovat turvallisia niin ympäristön kuin käyttäjienkin kannalta. JL-Tuotteiden tuotekehitys ja tuotantolaitos sijaitsevat Pirkanmaalla, mistä tuotteita toimitetaan ympäri Suomen. Kevään 2021 aikana valmistui JL-Tuotteiden uusi verkkokauppa ja tuote-esite, joiden toteutuksesta vastasivat Tammi Digital ja Oakhill.

Lue lisää

Holvia Group

Holvia yhdistää parhaat konepajapalvelut asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Holvia on syntynyt näkemyksestä, kokemuksesta ja aidosta halusta auttaa yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa. Perinteisen konepajan sijaan yritys toimii ns. hybridimallilla, jossa yhdistetään asiakkaat heille parhaiten sopiviin konepajapalveluihin – asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Mutta miten tähän päädyttiin?

Lue lisää
Holvia.fi syntyi Oakhillin ja Tammi Digitalin yhteisprojektina

Keuda

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla 10 eri toimipisteessä. Keuda tarjoaa räätälöityä koulutusta myös yrityksille ja yhteisöille. Tammi Digital toteuttaa Keudan uuden verkkosivuston.

Lue lisää
Tammi Digital toteutti uuden keuda.fi sivuston 2021

ER-Pahvityö

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Leppävirralla. Yritys halusi uusiutua ja alkaa panostamaan systemaattisesti myynnin kehittämiseen ja markkinoinnin säännölliseen tekemiseen. Samalla haluttiin uusia yrityksen verkkosivut ja päivittää yrityksen visuaalista ilmettä.

Lue lisää
ER Pahvityö on Oakhillin ja Tammi Digitalin pitkäaikainen asiakas

Alfaroc Logistics

Alfaroc Logistics on sisälogistiikan ulkoistamispalveluja sekä varastointi- ja käsittelypalveluja tarjoava lahtelainen yritys. Alfarocille valmistui loppuvuonna 2019 logistiikkakeskus Kujalan yritysalueelle Lahdessa, E75:n ja valtatie 12 välittömään läheisyyteen. Alueelta on erinomaiset yhteydet joka puolelle Suomea ja se on helppo saavuttaa ilman ruuhkia. Vastaavaa helppoutta haluttiin saavuttaa myös uudistettavilla verkkosivuilla sekä uudenlaisella markkinointiviestinnän tekemisellä.

Lue lisää