Tule mukaan rakentamaan kasvavaa ohjelmistotaloa

Meillä on Tammessa hyvä draivi päällä ja olemme määrätietoisesti laajentamassa palveluitamme kattamaan asiakkaidemme liiketoiminnan digitaalisen asiakaskokemuksen kaikki vaiheet ja kosketuspisteet.

Kehitämme aktiivisesti asiakkaidemme kanssa uusia toimintamalleja ja palveluita, jotka konkretisoituvat asiakkaamme liiketoimintaa tukevina käyttäjälähtöisinä verkkopalveluina ja uutta liiketoimintaa mahdollistavina verkkokaupparatkaisuina.

Asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen ja asiakkaillemme aitoa lisäarvoa tuottavien palveluiden ja toimintatapojen kehittäminen osaksi Oakhill Groupiin kuuluvien yhtiöiden arkea on tulevan kasvumme painopistealue.

Ratkaisukeskeinen asiakkuuspäällikkö – verkkosivustot ja verkkokaupat

Haemme nyt joukkoomme ratkaisukeskeistä asiakkuuspäällikköä, jolla on vankka kokemus tuloksekkaasta asiantuntijamyynnistä sekä liiketoiminnan kehittämisestää. Liiketoimintaa tukevien digitaalisten verkkopohjaisten ratkaisujen myynti on sinulle tuttua ja intohimosi on olla mukana liiketoiminnassa, jossa aidosti tuotetaan asiakkaillemme lisäarvoa.

Menestyäksesi sinun tulee ymmärtää eri toimialoilla toimivien asiakkaiden liiketoimintaa ja kehitettävien verkkopalveluiden merkitystä paremman asiakaskokemuksen luomisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa.

Meille asiakkaan liiketoiminta ja sen ymmärtäminen on kaiken lähtökohta

Tavoitteenamme on luoda asiakkaalle parempia tuloksia ja kannattavampaa liiketoimintaa. Siksi arvostamme jo karttunutta kokemusta työskentelystä eri yritysten, yhteistyökumppaneiden ja organisaatioiden kanssa. Lisäksi odotamme sinulta innostunutta asennetta, joka näkyy kiinnostuksena muuttuvaa maailmaa ja digitaalista murrosta kohtaan sekä rohkeutena kokeilla asioita, jota ei ole ennen tehty.

Nöyrä tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa ja kehittyä heidän rinnallaan heidän tarpeiden kasvaessa. 

Tammi Digital Oy on osa Oakhill Group -asiantuntijaryhmää, joka auttaa yrityksiä muuttuvassa markkinassa. Groupin kaksi muuta yritystä ovat ulkoistetun markkinoinnin palveluja tarjoava Oakhill Oy ja vastuullisen liiketoiminnan palvelumuotoiluun erikoistunut Think Further Oy.

Olemme pieni, mutta taloudellisesti vakaalla pohjalla oleva ja kannattava yrittäjähenkinen konserni, jolla on määrätietoinen tavoite kasvaa kannattavasti ja mahdollistaa hyvä työpaikka mahdollisimman monelle tulevaisuuden tekijälle. Töitä teemme etänä ja Lahden keskustassa uusissa toimitiloissa, sekä tietysti ympäri Suomea olevien asiakkaidemme luona.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä
Manu Mesimäki
manu.mesimaki@oakhill.fi
p. 050 388 1000

Manu Mesimäki hallituksen puheenjohtaja Tammi Digital

Avoin hakemus

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Tammi Digitalilla muissa työtehtävissä tai olet kiinnostunut harjoittelupaikasta, voit laittaa avoimen hakemuksen: info@tammidigital.fi

Tilaa blogimme sähköpostiisi