Tule mukaan timanttiseen tiimiin – rekry on auki

Oletko sinä meidän uusi teknisesti orientoitunut avainasiakaspäällikkö, harjoittelija, järjestelmäarkkitehti, projektipäällikkö, team leader tai WordPress-kehittäjä?

Meillä on Tammessa hyvä draivi päällä ja laajennamme määrätietoisesti palveluitamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme osaamista digitaalisen liiketoiminnan jatkuvasti laajenevalla pelikentällä.

Tammella pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin verkkosivuprojekteihin. Saat mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja käytettäviin työkaluihin.

Tutustu avoinna oleviin paikkoihin ja laita hakemusta tulemaan.

Avoimet työpaikat

IT-palvelupäällikkö

Lahti tai etätyöskentely

Lue lisää
Tammi Digital ihmislähtöinen ohjelmistotalo

Avainasiakaspäälliköitä

Lahti tai etätyöskentely

Lue lisää

Front End, Back End ja Full Stack -kehittäjiä

Lahti tai etätyöskentely

Lue lisää

Harjoittelijaksi Tammeen

Lahti tai etätyöskentely

Lue lisää
Tammi Digital ihmislähtöinen ohjelmistotalo

Avoin hakemus

Lahti tai etätyöskentely

Lue lisää

”Hain töihin Tammelle, koska ihmiset vaikuttivat aidosti viihtyvän työssään. Nyt olen osa timanttista työyhteisöä, jossa tiimityöskentely yritysten välillä on saumatonta. Vaikeistakin asioista on helppo puhua ja yritysten arvot todella näkyvät arjessamme.”

Laura Kemppi, Head of Customer Experience

Tammen arvot

Luotettava toiminta

Teemme niin kuin lupaamme. Toimintamme on läpinäkyvää ja viestimme avoimesti.

Ihmiset edellä

Hyvinvoivat työntekijät kasvavat, kukoistavat ja ovat kaiken perusta. Tuotamme digitaalisia ratkaisuja ihmiseltä ihmiselle.

Hyvinvoiva yritys

Aitoa lisäarvoa ja liiketoimintaa kehittäviä ratkaisuja ammattimaisesti johdettuna ja toteutettuna.

Hain töihin Tammelle, koska ihmiset vaikuttivat aidosti viihtyvän työssään. Nyt olen saanut todeta, että meillä on timanttinen työyhteisö ja tiimityöskentely yritysten välillä on saumatonta. Vaikeistakin asioista on helppo puhua ja arvot todella näkyvät arjessamme.

-Laura Kemppi, palvelumuotoilija

Tätä meillä tehdään

Kansainvälinen koulutusviennin verkkokauppa Xamk:lle

Tammi Digital toteutti Xamk:lle kansainvälisen koulutusviennin verkkokaupan Edufication.com, jonka tavoitteena on olla maailman paras verkkokauppa, peitoten kaikki globaalit EdTech-alan verkkokaupat. Tutustu projektin vaiheisiin ja toteutukseen.

Lue lisää
UI/UX suunnittelua Oakhill Groupissa

Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Tammi Digital Oy valittiin Päijät-Hämeen hyvinvointialueen uuden verkkopalvelun toteuttajakumppaniksi syksyllä 2021 järjestetyn julkisen kilpailutuksen perusteella. Uuden verkkopalvelun käyttäjiä ovat Päijät-Hämeen hyvinvointialueen asukkaat ja asiakkaat, henkilöstö, järjestöjen edustajat sekä poliittiset päättäjät. Päijät-Hämeen hyvinvointialueella asuu yli 200 000 asukasta.

Lue lisää
tiedote paijathameen hyvinvointialue verkkosivusto

Merivaara ja Tammi Digital yhteistyöhön

Tammi Digital Oy ja Merivaara ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Merivaaralle kehitetään digitaalisen asioinnin alustaratkaisuun perustuva uusi merivaara.com verkkopalvelu.

Lue lisää
Tammen verkkopalveluprojektin hallinnan näkymä tietokoneen näytöllä