Tule mukaan rakentamaan kasvavaa ohjelmistotaloa

Meillä on Tammessa hyvä draivi päällä ja olemme määrätietoisesti laajentamassa palveluitamme kattamaan asiakkaidemme liiketoiminnan digitaalisen asiakaskokemuksen kaikki vaiheet ja kosketuspisteet.

Kehitämme aktiivisesti asiakkaidemme kanssa uusia toimintamalleja ja palveluita, jotka konkretisoituvat asiakkaamme liiketoimintaa tukevina käyttäjälähtöisinä verkkopalveluina ja uutta liiketoimintaa mahdollistavina verkkokaupparatkaisuina.

Asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen ja asiakkaillemme aitoa lisäarvoa tuottavien palveluiden ja toimintatapojen kehittäminen on Oakhill Groupiin kuuluvien yhtiöiden arkea ja tulevan kasvumme painopistealue.

 

Ratkaisukeskeinen myyntipäällikkö – Verkkosivustot ja verkkokaupat

Haemme nyt joukkoomme ratkaisukeskeistä myyntipäällikköä, jolla on vankka kokemus tuloksellisesta asiantuntijamyynnistä. Liiketoimintaa tukevien digitaalisten ratkaisujen myynti on sinulle tuttua ja intohimosi on olla mukana liiketoiminnassa, jossa aidosti tuotetaan asiakkaille lisäarvoa.

Menestyäksesi tehtävässä, sinun tulee ymmärtää eri toimialoilla toimivien asiakkaiden liiketoimintaa sekä kehitettävien verkkopalveluiden merkitys paremman asiakaskokemuksen luomisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa.

Asiakkaan liiketoiminta ja sen ymmärtäminen on kaiken lähtökohta

Tavoitteenamme on luoda asiakkaalle parempia tuloksia, kannattavampaa liiketoimintaa sekä kehittyä heidän rinnallaan tarpeiden muuttuessa. Siksi arvostamme jo karttunutta kokemusta työskentelystä eri yritysten, yhteistyökumppaneiden ja organisaatioiden kanssa. Lisäksi odotamme sinulta innostunutta asennetta, joka näkyy kiinnostuksena muuttuvaa maailmaa ja digitaalista murrosta kohtaan sekä rohkeutena kokeilla asioita, jota ei ole ennen tehty.

Tammi Digital Oy on osa Oakhill Group -asiantuntijaryhmää, joka auttaa yrityksiä muuttuvassa markkinassa. Groupin kaksi muuta yritystä ovat ulkoistetun markkinoinnin palveluja tarjoava Oakhill Oy ja vastuullisen liiketoiminnan palvelumuotoiluun erikoistunut Think Further Oy.

Olemme pieni, mutta taloudellisesti vakaalla pohjalla oleva ja kannattava yrittäjähenkinen konserni, jolla on määrätietoinen tavoite kasvaa kannattavasti ja mahdollistaa hyvä työpaikka mahdollisimman monelle tulevaisuuden tekijälle. Töitä teemme sekä etänä että Lahden keskustassa uusissa toimitiloissa, sekä tietysti ympäri Suomea olevien asiakkaidemme luona.

Hae 18.4.2021 mennessä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 18.4.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tammidigital.fi
Kerro viestissä mitä lisäarvoa juuri Sinä toisit meidän ja asiakkaidemme arkeen, ja mitä odotat meiltä työyhteisönä ja työnantajana. Liitä mukaan myös cv:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä
Manu Mesimäki
manu.mesimaki@oakhill.fi
p. 050 388 1000

Avoin hakemus

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Tammi Digitalilla muissa työtehtävissä tai olet kiinnostunut harjoittelupaikasta, voit laittaa avoimen hakemuksen: info@tammidigital.fi

Tilaa blogimme sähköpostiisi