Tule mukaan timanttiseen tiimiin

Meillä on Tammessa hyvä draivi päällä ja olemme määrätietoisesti laajentamassa palveluitamme kattamaan asiakkaidemme liiketoiminnan digitaalisen asiakaskokemuksen kaikki vaiheet ja kosketuspisteet.

Kehitämme aktiivisesti asiakkaidemme kanssa uusia toimintamalleja ja palveluita, jotka konkretisoituvat asiakkaamme liiketoimintaa tukevina käyttäjälähtöisinä verkkopalveluina ja uutta liiketoimintaa mahdollistavina verkkokaupparatkaisuina.

Asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen ja asiakkaillemme aitoa lisäarvoa tuottavien palveluiden ja toimintatapojen kehittäminen osaksi Oakhill Groupiin kuuluvien yhtiöiden arkea on tulevan kasvumme painopistealue.

Kokenut WordPress/WooCommerce asiantuntija

Tammella on starttaamassa useampi pitkäkestoinen ja vaativa projekti, joiden toteutukseen kartoitamme lisäkäsiä.  Erityisesti haemme henkilöitä, joilla on kokemusta ja näyttöä full stack devauksen lisäksi järjestelmäarkkitehtuurien ja integraatioiden suunnittelusta ja dokumentoinnista.

Osaaminen Drupalista ja/tai muista verkkokauppa-alustoista on iso plussa. Kehitämme innovatiivisesti verkkokauppa-asiakkaidemme palveluasiointia ja toteutamme migraatioita vanhasta alustasta.

Ensisijaisesti laskutus oman yrityksesi useamman kuukauden sopimuksella, mutta suora palkkasuhdekaan ei ole pois suljettu.

Ota yhteyttä CV:n ja oman tarinasi kera ja jatketaan keskustelua.

Lisätiedot avoimesta tehtävästä

Manu Mesimäki
yrittäjä

manu.mesimaki@oakhill.fi
050 388 1000

Kuvassa Tammi Digitalin hallituksen puheenjohtaja ja yrittäjä Manu Mesimäki

Tammen arvot

Luotettava toiminta

Teemme niin kuin lupaamme. Toimintamme on läpinäkyvää ja viestimme avoimesti.

Ihmiset edellä

Hyvinvoivat työntekijät kasvavat, kukoistavat ja ovat kaiken perusta. Tuotamme digitaalisia ratkaisuja ihmiseltä ihmiselle.

Hyvinvoiva yritys

Aitoa lisäarvoa ja liiketoimintaa kehittäviä ratkaisuja ammattimaisesti johdettuna ja toteutettuna.

Hain töihin Tammelle, koska ihmiset vaikuttivat aidosti viihtyvän työssään. Nyt olen saanut todeta, että meillä on timanttinen työyhteisö ja tiimityöskentely yritysten välillä on saumatonta. Vaikeistakin asioista on helppo puhua ja arvot todella näkyvät arjessamme.

-Laura Kemppi, palvelumuotoilija

Avoin hakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään Tammi Digitalilla muissa työtehtävissä tai etsitkö harjoittelupaikkaa?

Laita CV:si ja kerro tarkemmin millaisen panoksen haluaisit osaamisellasi tuoda tiimiimme.

Ota yhteyttä
info@tammidigital.fi