Avainasiakaspäällikkö

Haemme Tammen tiimiin teknisesti osaavia avainasiakaspäälliköitä

Asiakkainamme on kattava joukko eri kokoisia B2B ja B2C -puolen yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita Tavoitteemme on luoda asiakassuhteista pitkäikäisiä kumppanuuksia, joista on aidosti hyötyä molemmille osapuolille. Tämä vaatii pitkäjänteistä työtä, ehdotonta luotettavuutta ja kykyä kehittää toimintaamme asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen: verkkosivut, verkkokaupat ja laajat verkkopalvelut, integraatiot sekä edellä mainittujen ylläpito- ja tukipalvelut.

Useille asiakkaillemme olemme strateginen kumppani, joka ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ytimen ja sen, ettei kaikkia strategisia tavoitteita saavuteta pelkästään koodaamalla.

Tammen avainasiakaspäällikkö

Ketterää kehittämistä modernilla tekniikalla

Onnistuaksesi tehtävässäsi Tammen avainasiakaspäällikkönä, sinun tulee ymmärtää kokonaisuuden muodostuvan eri osa-alueista. Onnistunut ja tavoitteitaan hyvin toteuttava verkkosivusto tai -palvelu on aina monen asian summa, joka koostuu:

 • Asiakkaamme strategisista tavoitteista lähtevästä kohderyhmän ostajapersoonien tunnistamisesta,
 • tavoitteellisesta sisältö- ja konversiostrategiasta,
 • hakukoneoptimoinnista,
 • ammattimaisesta kuva- ja tekstisisällöntuotannosta.
 • Oivaltavasta visuaalisesta suunnittelusta, sekä
 • ammattimaisesta ohjelmistokehityksestä ja
 • näitä tukevasta jatkuvasta tuki- ja ylläpitopalvelusta.

Odotamme sinulta

 • Kykyä hahmottaa erilaiset tekniset ratkaisumahdollisuudet.
 • Kykyä johtaa ammattimaisesti ja itsenäisesti asiakkaan kanssa käytävää keskustelua.
 • Kykyä hallita toimintaamme vaikuttavat osa-alueet periaatetasolla ja kykyä keskustella niistä tavoitteellisesti ja itsenäisesti niin asiakkaamme johdon kuin teknisten asiantuntijoidenkin kanssa.

Yksisarvista emme etsi emmekä näe tarpeelliseksi asettaa tarkkoja kriteerejä koulutuksen tai työkokemuksen suhteen. Olemme vaativia suhteessa yllä kuvattuihin kyvykkyyksiin, mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta ja kovaa halua menestyä. Yrittäjämäistä ja myyntihenkistä asennetta, kuten sanotaan.

Asiakkaistamme osa on julkishallinnon organisaatioita. Arvostamme edellä kuvattujen lisäksi näyttöjä menestyksestä julkisissa kilpailutuksissa.

Tätä tarjoamme sinulle

 • Kilpailukykyisen palkan
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten laajan vakuutusturvan
 • Mielenkiintoisia ja haastavia asiakasprojekteja eri toimialoilta
 • Mahdollisuuden työskennellä etänä

Tammi Digital on osa kolmen yhtiön muodostamaa Oakhill-konsernia, Oakhill Groupia kuten me sitä kutsumme. Toimimme usein yhdessä Oakhillin ja Think Furtherin kanssa, sillä yhdessä meillä on tarjota asiakkaillemme kaikki yllä kuvatut osa-alueet ja vielä paljon enemmän. Tämä tekee meistä monessa mielessä positiivisesti alan muista erottuvan yrityksen.

Avainasiakaspäällikkönä vastuullasi on ennen kaikkea uusasiakashankinta, mutta filosofiamme mukaisesti pyrimme pitkäaikaisiin ja alati syveneviin kumppanuuksiin. Näin ollen vastaat omien asiakkaittesi kumppanisuhteista koko niiden elinkaaren ajan. Kumppanuuksiin menestyksekkääseen hoitoon saat käyttöösi kaikki Oakhill Groupin yhtiöiden osaamisen ja resurssit.

Haluamme kuulla sinusta lisää

Näytä meille osaamisesi ja myy meille ajatus Sinusta osana Tammea ja Oakhill Groupia.

Viereinen kuva on Oakhill Groupin kesän 2022 tiimipäiviltä, jossa teemana oli Amazing OHG Race. OHG eli Oakhill Groupin lähes 20 henkeä kiersi Amazing Racen hengessä ympäri Lahtea ja hauskaa oli.

Täytä alla oleva lomake ja me lupaamme palata sinulle pikaisesti.

 

Tiimipäivät Lahdessa

Lähetä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

(jos on)
(jos on)
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 3.
  Suostumus*
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.