Tammen nimitysuutisia

Laurasta Tammen tuotantotiimin uusi vetäjä

Kesälomien kynnyksellä meidän palvelumuotoilutiimimme vetäjänä toiminut Laura Kemppi nimitettiin uuteen rooliin, jossa hänen vastuulle siirtyi koko Tammen palvelumuotoilu- ja ohjelmistokehitystiimi. Ensisijainen tavoitteemme on tuottaa hyvää asiakaskokemusta eli laadukkaita palveluita, jotka valmistuvat ajallaan, ovat hyvin testattuja ja toteutettu sovitulla tavalla.

Tuotantotiimillämme on iso rooli asiakaskokemuksen luomisessa ja näin ollen Lauran uusi nimike on Head of Customer Experience, eli asiakaskokemuspäällikkö. Tiedämme, että Laura tulee uudessa roolissaan menestymään ja olemme iloisia, että hän otti tämän tehtävän vastaan.

Kuvassa Tammen Laura Kemppi

Projektikoordinaattorin tärkeä rooli

Janika Kemppainen projektikoordinaattori

Asiakaskokemuksen johtamisessa ja kehittämisessä projektikoordinaattorilla on todella merkittävä rooli. Projekteihin liittyy aina lukuisia palavereita, kymmeniä ja satoja viestejä, dokumentaatiota ja toiminnan kaikkinaista koordinointia.

Jotta asiakaskokemus säilyisi koko matkan ajan haluamallamme tasolla, nimitimme keväällä Janika Kemppaisen Tammen projektikoordinaattoriksi. Janika on omaksunut roolinsa hienosti ja näinkin lyhyen ajan perusteella olemme nähneet, miten se vaikuttaa projektien sujuvuuteen.

Tammelle on nimitetty uusi toimitusjohtaja

Manu Mesimäki on yksi Tammen perustajista ja toiminut yhtiön hallituksen puheenjohtajan yhtiön perustamisesta lähtien. Manu on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi 15.8.2022.

”Kiitämme lämpimästi Henriä kuluneista vuosista ja Tammi Digitalin kasvattamisesta tähän pisteeseen. Itse olen ollut alusta lukien yhtiön omistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Nyt on minun vuoroni viedä Tammea eteenpäin uutena toimitusjohtajana ja viedä meidät yhdessä Oakhill Groupin muiden yritysten kanssa kohti seuraavia kasvuvaiheita. Tulen antamaan kaiken osaamiseni ja tukeni yrityksemme työntekijöiden käyttöön, jotta kehityskulkumme jatkuu yhtä vahvana yhtenäisenä asiantuntijatiiminä.” kommentoi Manu nimitystään.

Lisätiedot:
manu.mesimaki@oakhill.fi
p. 050 388 1000

Kuvassa Tammi Digitalin hallituksen puheenjohtaja ja yrittäjä Manu Mesimäki