Uusi avainasiakas­päällikkömme Erkki Ahonen

Erkki Ahonen

Kumppanuuden kautta työsopimukseen

Erkki siirtyy Tammelle Visma Real Estate Oy:n kumppanuuspäällikön tehtävistä, joita hoitaessa tiet uuden työnantajan kanssa kohtasivatkin. Ahonen oli neuvottelemassa Visma Real Estate ja Oakhill Group kumppanisopimusta, jonka myötä palveluita tuotteistetaan nimenomaisesti kiinteistöhallinnan ja isännöinnin tarpeita palveleviksi ratkaisuiksi ja palvelupaketeiksi.

”Neuvotteluiden päätyttyä Manu kysyi, osaisinko suositella ketään kaupallista kaveria Tammella avoinna olevaan työtehtävään. Kun kyselin hieman tarkennuksia työtehtävästä, huomaisin Manun kuvaileman itselleni täydellisesti sopivaa työtehtävää”, Ahonen kertoo ja naurahtaa, että pian istuttiinkin uudelleen neuvottelupöytään. Yhteistyö Visman kanssa jatkuu nyt uudessa roolissa.

Erkillä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöalalta ja alan monipuoliset työtehtävät ovat kasvattaneet laajan näkemyksen alalta. Työkokemusta on kertynyt myös tietohallinnon sovelluspalveluista sekä yhteistyöstä verkkosivujen toimittajien kanssa

”Tavoitteenani on edistää yhdessä Oakhill Groupin tiimin kanssa erityisesti kiinteistöalan toimijoiden digiloikkaa ja tuoda alalta kertynyttä näkemystä laajemmin eri toimialoille hyödynnettäväksi. Toimivat ja modernit verkkosivut ja -palvelut ovat tärkeä osa digiloikkaa ja ne edistävät samalla myös asiakaskokemusta, joka on tärkeä erottautumistekijä kaikilla aloilla.”
Erkki Ahonen

Hyvä fiilis ja tekemisen meininki

Kevään 2022 aikana käytyjen neuvottelujen aikana Erkki oli muutamaan kertaan vieraillut Tammen toimistolla ja tavannut tulevia työkavereitaan – tietenkään vielä tietämättä tulevasta.

”Tammen toimistolla aisti sellaisen avoimen ja välittävän fiiliksen. Tekemisen meininki näkyi ja muistan miettineeni, että olisipa mahtavaa tulla tällaiseen paikkaa joka aamu! Tämä nyt on tällainen klisee, mutta kyllä mulla on sellainen fiilis, kuin olisin kotiin tullut”, Erkki kertoo fiiliksiään.

Järvenpäässä asuvaa Erkkiä emme kuitenkaan ihan joka aamu tule Lahden toimistolla näkemään, mutta asiakkaamme ympäri Suomea tulevat tapaamaan Erkkiä niin livenä kuin Teamsin välityksellä. Aina avulias tiimipelaaja odottaa innolla uuden oppimista sekä tulevia kohtaamisia tiimin sekä asiakkaiden kanssa.

”Arvostan Tammella vallitsevaa avointa ilmapiiriä. Toivon, että kykenen tuomaan uutta raikasta näkemystä sekä mahdollisuutta auttaa koko organisaatiota kehittymään”, kiteyttää Erkki ajatuksiaan tulevasta.

Vauhdikkaasti vapaalla

Jalkapalloa on kuulunut Erkin elämään lapsuudesta asti ja nuoruusvuosilta on plakkarissa MM-pronssiakin. Oma ura maalivahtina on vaihtunut valmennushommiin, joiden parissa vapaa-aika tulee vietettyä sekä juniorityön että Järvenpään Palloseuran edustusjoukkueen valmennustiimissä.

”Jalkapallo on aina ollut vahva osa identiteettiäni. Sen kautta olen oppinut tiimityön tärkeyttä sekä tavoitteellisuutta. Harrastus on myös tuonut aina hyvää vastapainoa työkiireille”, Erkki kertoo.

Mahtaako olla valmennushommista lähtöisin ajatusten piirtelyyn, mutta varoituksen sanasena: Valkotaulut tulevat saamaan kyytiä, kun tämä mies pääsee piirustelemaan ajatuksiaan!

Me autamme sinua, ota yhteyttä

Erkki-Ahonen-avainasiakaspaallikko

Erkki Ahonen

Avainasiakaspäällikkö

Asiakkuuksien hallinta ja uudet asiakkuudet

040 746 3263 Lähetä postia
Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

Manu Mesimäki

Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

Asiakkuudet ja myynti

050 3881 000 Lähetä postia