Uusia ihmisiä ja tuotteita

Oakhill Group kasvaa ja kehittyy

”Totisesti draivi Oakhill Groupin kaikissa yhtiöissä on hyvä ja markkinoiden positiiviset näkymät luovat uskoa, että koronan sitkeä selkä vielä tulee taittumaan. Monessa yrityksessä kulukuri on koronan aiheuttaman epävarmuuden takia edelleen tiukka, mutta kirkastuvat näkymät antavat myös perusteita tehdä liiketoiminnan kehittämistä tukevia investointeja.

Uskon, että monella toimialalla tullaan näkemään uusia ja ketteriä toimijoita, jotka tulevat Uberin ja Teslan kaltaisesti täysin toimialan ulkopuolelta ja valtaavat markkinoita toimijoilta, jotka eivät ole iskussa. Me olemme koko tiimimme voimin valmiita auttamaan niin uusien kestävien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa, omien vahvuuksienne tehokkaassa markkinoinnissa, kuin digitaalisten ratkaisujenkin kehittämisessä. Tsemppiä syksyyn!” toivottaa Manu Mesimäki, yrittäjä ja Groupin yritysten puuhamies.

Oakhill kasvoi kahdella uudella asiantuntijalla

Kuvassa Oakhillin projektipäällikkö Laura Jalonen

Kesän alussa tiedotimme liiketoimintakaupasta, jonka myötä Jaloin Oy:n yrittäjä Laura Jalonen siirtyi Oakhillin palvelukseen elokuun 2021 alusta.

Laura on lahjakas monitaituri, joka tulee toiminaan Oakhillin projektipäällikkönä sekä graafisena suunnittelijana.

”Pitkän yksinyrittäjyyden jälkeen odotan etenkin inspiroivia ja merkityksellisiä projekteja yhdessä tiimin kanssa jokaisen vahvuuksia hyödyntäen. Toivon, että pystyn osaltani tarjoamaan Oakhill Groupin asiakkaille entistä parempaa palvelua”, kertoo Laura ajatuksiaan tulevasta.

Vuoden 2020 lokakuusta Tammi Digitalin markkinointipäällikkönä toiminut Noora Kivilahti siirtyy konsernin sisällä Oakhillin palvelukseen markkinointiviestinnän asiantuntijaksi.

Noora toimii jatkossakin Tammi Digitalin markkinointipäällikkönä ja vastaa omien yritysten markkinoinnista sekä asiakkaidemme digitaalisista markkinoinnin toimenpiteistä. Noora myös tuottaa myyvää tekstisisältöä verkkosivuille.

”Nautin työstäni suunnattomasti. On mahtavaa saada työskennellä monipuolisissa tehtävissä osaavan tiimin kanssa sekä erilaisissa asiakasprojekteissa. Tammella sain kasvattaa juuriani ja olen innoissani päästessäni niin käynnissä olevien kuin uusienkin projektien kimppuun”, Noora kertoo.

Kuvassa Oakhillin markkinointiviestinnän asiantuntija Noora Kivilahti

Think Further uudisti vastuullisuuspalvelunsa

Tammikuussa toimintansa startanneen Think Furtherin vastuullisuuspalvelut ovat nyt saatavilla selkeinä tuotteina. Tuotteiden kautta myös vastuullisuuden käsite avautuu paremmin ja yritysten on helpompi lähteä kehittämään vastuullisuutta.

Kuvassa Think Furtherin toimitusjohtaja, yrittäjä Joona Kallinen

”Asiakasprojektien tuoman kokemuksen ja yritysten johdon kanssa käydyn keskustelun kautta olemme havainneet, että vastuullisuuden kehittäminen jää yrityksissä liian useasti liiketoiminnasta irralliseksi hankkeeksi.

Jotta markkinoiden vastuullisuusodotukset ja kestävän kehityksen tuomat mahdollisuudet osataan yrityksissä hyödyntää nimenomaan liiketoiminnan näkökulmasta, vaatii se työkaluja, jotka varmistavat tämän näkökulman ja liiketoiminnan kilpailukyvyn kehittymisen. Sen takia uudistimme palveluitamme vastaamaan tähän tarpeeseen”, kertoo Think Furtherin vastuullisuusmuotoilija ja toimitusjohtaja Joona Kallinen.

Varmista vastuullisuuden tuomat liiketoimintamahdollisuudet ja tutustu Think Furtherin uudistettuihin vastuullisuuspalveluihin.

– Kestävä strategia
– Kestävä tuote
– Vastuullisuusohjelma
– Vastuullisuusjohtaminen

Kolme yritystä – yksi vahva tiimi

Oakhill Group koostuu kolmesta yrityksestä, joista jokaisella on omat vahvuudet ja osaamisalueensa. Työskentelemme yhdessä samoissa tiloissa ja toteutamme asiakasprojekteja tiiviissä yhteistyössä. Asiakkaamme saavat laajan ja monipuolisen valikoiman tuotteita liiketoimintansa kehittämiseen.

Kaikkien yritysten palvelut ja tuotteet löytyvät kaikkien myyntihenkilöidemme salkusta, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Henri Ala-Röyskö
+358 40 828 8914 | henri.ala-roysko@tammidigital.fi

Manu Mesimäki
+358 50 3881 000 | manu.mesimaki@oakhill.fi

Marika Mesimäki
+358 41 454 1861 | marika.mesimaki@oakhill.fi

Joona Kallinen
+358 50 350 3010 | joona@thinkfurther.fi

Avainsanat:

woocommerce , wordpress

Katso myös nämä

Ryhmäkuvassa Tammen toimitusjohtaja, Oakhillin toimitusjohtaja, Jaloin Oy:n yrittäjä sekä Oakhill Gruopin hallituksen puheenjohtaja

Tiedote: Oakhill Groupin toiminta laajenee

Oakhill Oy ja Tammi Digital Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan Jaloin Oy nimisen digitaalisen suunnittelutoimiston kanssa. Jaloin Oy (entiseltä nimeltään Design Funnypurple) on kouvolalainen digi- ja mainostoimisto, joka on toteuttanut lähes 100 verkkosivustoa ja lukuisia verkkokauppoja mikro ja pk-yrityksille. Liiketoimintakaupan myötä Jaloin Oy:n yrittäjä Laura Jalonen siirtyy Oakhill Oy:n palvelukseen projektipäällikön tittelillä elokuun 2021 alusta.

Lue lisää

Johtotähtenä henkilötietojen suojaus

Helsingin Messukeskuksessa vierailee vuosittain yli miljoona kävijää. Siellä järjestetään normaalina toimintavuotena noin 50 kuluttaja- tai ammattimessua sekä 1000 kokousta ja kongressia. Asiakasrekisteri on valtava ja sen suojaamisessa noudatetaan tarkasti GDPR-sääntöjä. Suomen Messut Osuuskunnan tietohallintopäällikkö Mikko Levo kertoo tässä artikkelissa, kuinka Helsingin Messukeskuksen verkkopalvelussa Messukeskus.com huolehditaan tietoturvasta ja henkilötietojen suojaamisesta.

Lue lisää

Turvalliset verkkosivut suojaavat hakkeroinnilta

Oletko joskus ajatellut, ettei sivuston hetkellinen kaatuminen juurikaan haittaisi omaa liiketoimintaa, tai miettinyt, ettei siellä meidän yrityksen sivuilla ole mitään hakkeroitavaa? Olipa yrityksesi koko mikä tahansa, on säännöllisen ylläpidon merkitys aina suuri. Suojaamaton sivusto antaa hakkereille mahdollisuuden harjoitella ja testata osaamistaan. Siksi kaikkien olisi hyvä huolehtia sivustonsa säännöllisestä ylläpidosta.

Lue lisää