Tammi Digital

Tammi Digital on luotettava kumppani verkkosivujen ja verkkokauppojen toteutukseen. Toteutamme myös vaativat verkkopalvelut ja integraatiot. Tarjoamme laadukkaan ylläpitopalvelun kaikille WordPress-sivustoille.

Tammi Digital on perustettu sen omistajien halusta luoda alamme paras asiakaskokemus. Toteutamme asiakkaillemme digitaalisia ratkaisuja, jotka auttavat heitä tekemään parempaa liiketoimintaa ja saavuttamaan omat liiketoiminnalliset tavoitteensa.

Tuotamme kaikki projektimme dokumentoidusti, sovitussa ajassa ja sovituilla hinnoilla. Pidämme kiinni lupauksistamme ja toimitamme alan parhaan asiakaskokemuksen.

Tutustu palveluihimme

Missio

Luomme ihmislähtöisiä digitaalisia ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla asiakkaamme menestyvät. Olemme asiakkaillemme luottokumppani, joka kasvaa ja kehittyy asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Visio

Valtakunnallisesti toimiva luotettava kumppani, joka tarjoaa parhaan asiakaskokemuksen osaamisalueillamme: verkkosivustot, verkkokaupat, vaativat verkkopalvelut sekä verkkosivustojen ylläpitopalvelut.

Olemme haluttu työpaikka, jossa aidosti välitetään työntekijöiden hyvinvoinnista.

Vastuullisuus

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Tammen arvot ja vastuullisen toiminnan periaatteet sekä halu kehittyä asiakkaidemme tärkeäksi ja arvostetuksi kumppaniksi.

Tammen arvot

Luotettava toiminta

Teemme niin kuin lupaamme. Toimintamme on läpinäkyvää ja viestimme avoimesti.

Ihmiset edellä

Hyvinvoivat työntekijät kasvavat, kukoistavat ja ovat kaiken perusta. Tuotamme digitaalisia ratkaisuja ihmiseltä ihmiselle.

Hyvinvoiva yritys

Aitoa lisäarvoa ja liiketoimintaa kehittäviä ratkaisuja ammattimaisesti johdettuna ja toteutettuna.

Hain töihin Tammelle, koska ihmiset vaikuttivat aidosti viihtyvän työssään. Nyt olen saanut todeta, että meillä on timanttinen työyhteisö ja tiimityöskentely yritysten välillä on saumatonta. Vaikeistakin asioista on helppo puhua ja arvot todella näkyvät arjessamme.

-Laura Kemppi, palvelumuotoilija

Oakhill Group

Oakhill Group on yritysryhmä, joka auttaa asiakkaitaan menestymään jatkuvasti muuttuvassa markkinassa. Tarjoamme yhden katon alta strategisen osaamisen, digitaaliset ratkaisut myyntiin ja markkinointiin sekä osaamisen liiketoiminnan kehittämiseen vastuullisuuden näkökulmasta.

Asiantuntijoitamme yhdistää yli 200 vuoden työkokemus yli 30 eri toimialalta ja lähes 100 vuoden kokemus yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista, useilta eri toimialoilta.

240

vuotta työkokemusta

74

vuotta yrittäjyyttä

35

eri toimialaa

15

osaajaa

Liiketoimintasi tukena muuttuvassa maailmassa

Autamme asiakkaitamme menestymään jatkuvasti muuttuvassa markkinassa. Saat yhden katon alta strategisen osaamisen, digitaaliset ratkaisut myyntiin ja markkinointiin sekä osaamisen liiketoiminnan kehittämiseen vastuullisuuden näkökulmasta.

Toteutamme yhteistyössä kokonaisratkaisuja ja toimimme asiakkaidemme liiketoiminnan kehityksen kumppanina. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, mutta toimiessa kanssamme, pääset hyödyntämään kaikkien asiantuntijoidemme osaamisen.

Tilaa uutiskirje

  Kumppanisi liiketoimintasi kehittämisessä

  Henri-Ala-Röyskö-Toimitusjohtaja-Tammi-Digital

  Henri Ala-Röyskö

  Toimitusjohtaja

  Asiakkuudet ja myynti

  040 828 8914 Lähetä postia
  Manu-Mesimäki-Yrittäjä-Tammi-Digital

  Manu Mesimäki

  Yrittäjä ja intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja.

  Asiakkuudet ja myynti

  050 3881 000 Lähetä postia