Yrityspalvelusetelit 2022 – Tammen palvelupaketit

piirroskuva, jossa kaksi kättä kättelee

Tammi Digital palveluntarjoajana

Tammelta saat monipuoliset digitaaliset ratkaisut liiketoimintasi kehittämiseen. Erityisosaamistamme on tuottaa asiakaskohtaisia ohjelmistojen kehityspalveluita asiantuntevasti ja läpinäkyvästi.

Digitaalisia palveluita ihmiseltä ihmiselle

Palveluihimme kuuluvat liiketoimintaasi tukevat verkkosivustot, verkkokaupat ja älykkäät verkkopalvelut. Verkkosivuston ylläpito ja tukipalveluidemme avulla turvaamme sivustosi toiminnan ja sinä voit rauhassa keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Toimintamallimme perustuvat vahvoihin arvoihimme: luotettavaan toimintaan, ihmisten hyvinvointiin ja kannattavaan liiketoimintaan.

Tammi Digitalin palvelupaketit

Myynnin ja markkinoinnin kehittämissuunnitelma

Palvelupaketti myynnin ja markkinoinnin kehittämissuunnitelman tekoon. Sisältää alkukartoituksen yrityksen liiketoiminnan kehityksen tarpeista sekä kevyen kohderyhmämäärittelyn. Toteutuksena työpaja ja palvelumuotoilun monipuoliset työkalut.

Kevyt verkkosivusto

Palvelupaketti kevyen verkkosivuston kokonaistoteutukseen, joka sisältää visuaalisen suunnittelun olemassa olevia elementtejä (esim. logo) hyödyntäen. Sivuston laajuus 1-3 sivua, enintään yksi yhteydenottolomake sekä sosiaalisen median linkitykset.

Kevyt verkkokauppa

Palvelupaketti soveltuu jo toimivalle yritykselle, joka on suunnittelemassa verkkokaupan perustamista tai yritystoimintaa aloittavalle uudelle yritykselle.

Nykyisen verkkosivun tai verkkokaupan kehittämistoimenpiteet palvelumuotoilun keinoin

Palvelupaketti soveltuu olemassa olevan verkkosivuston tai verkkokaupan kehittämiseen. Kehityssuunnitelma toteutetaan palvelumuotoilun keinoin, jolloin löydetään oikeat toimenpiteet verkkosivuston tai verkkokaupan kehittämiseen.

Tutustu Tammen palvelupaketteihin

Mikäli innostuit tarjoamistamme palveluista ja haluat hyödyntää yrityksellesi myönnetyn palvelusetelin, otathan yhteyttä Ladecin yhteyshenkilöön saamiesi ohjeiden mukaan.

Tarjoamme vastaavia palvelupaketteja kaikille yrityksille. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Tammen myyntitiimiin tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Avainsanat:

think further oy , vastuullisuus , vastuullisuusohjelma

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Toimitusjohtaja Marika Mesimäki

Näin rakennat yritysmielikuvaa

Tammen emoyhtiön Oakhill Oy:n toimitusjohtaja Marika Mesimäki kiteyttää kirjoituksessaan miten yrityksen brändi muodostuu ja miten siihen voi vaikuttaa.

Lue lisää
Eye Tracking- ja Heatmap-tekniikat apuna verkkosivujen suunnittelussa

Ota kaikki hyöty irti käyttäjätestauksesta

Käytettävyystestaukset ovat osa Tammen palvelumuotoiluprosessia. Tutustu miten testaus tapahtuu käytännössä osana verkkopalvelun toteutusta.

Lue lisää

Mitä ylläpitopalvelu sisältää?

Verkkosivujen säännöllinen ylläpito koostuu useasta eri osa-alueesta. Tärkein asia kotisivujen suojaamisessa on tehdä julkaisujärjestelmään säännölliset päivitykset silloin kun järjestelmä niitä ehdottaa. Päivitysten tekeminen kannattaa ulkoistaa asiantuntevalle kumppanille, mikäli et ole täysin varma, miten päivitykset tai mahdolliset korjaukset tulee tehdä. Artikkelissa tutustumme säännöllisen teknisen ylläpidon merkitykseen ja selvitämme mitä mitä ylläpitopalvelun tulee sisältää.

Lue lisää